ExtendaGO Retail Cloud 

Het krachtige, cloudgebaseerde platform om uw kassa te beheren

Profiteer vandaag nog van de voordelen van ExtendaGO retail cloud

Onze Retail Cloud zit bomvol technologie die omnichannel-verkoop mogelijk maakt met realtime-verkoopgegevens, en integratie van alle systemen die je nodig hebt om je bedrijf te runnen. Het systeem presenteert de informatie proactief aan jou en je winkelpersoneel, op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier. Daardoor kun je je bedrijf stroomlijnen en focussen op kostenefficiënte en realtime-acties, gebaseerd op de belangrijkste inzichten.

Voldoe aan klantbehoeften en overtref ze

Nieuwe winkeltrends en verwachtingen van klanten stimuleren retailers om een uniforme oplossing te vinden die alle gegevens bij elkaar verzamelt in één interface. Ons cloudgebaseerde Retail Cloud-platform maakt goed gebruik van alle mogelijke informatie, zoals klantbestellingen en transacties, de beschikbaarheid van producten in de winkel en in de voorraad, prijzen en inventaris, en meer. Hierdoor kun je een werkelijk naadloze winkelervaring aanbieden.

Wat is unified commerce?

Vandaag de dag worden klanten bediend via verschillende kanalen, van fysieke winkels tot webshops, en worden grote hoeveelheden gegevens gegenereerd en in realtime opgeslagen. In een unified-commerce-omgeving wordt deze informatie op één gecentraliseerd platform verzameld, in combinatie met realtime-inzichten en toegang tot de allernieuwste informatie binnen handbereik voor je personeel en je klanten.

Operationele voordelen:

Sta altijd paraat met de perfecte POS oplosing

  • KPI's en gepersonaliseerde dashboards

Met de makkelijk te lezen dashboards en graphics biedt ons Retail Cloud-backoffice realtime-gegevens over de verkopen van je bedrijf, over KPI's en de voorraad. Geef je personeel meer mogelijkheden met volledig personaliseerbare rapportages, automatische Z-rapporten en dashboards, zodat iedereen, van winkelpersoneel tot management, de belangrijke informatie kan inzien en kan gebruiken voor succesvolle resultaten.

  • Wij zorgen ervoor dat je wereldwijd kunt verkopen

We ondersteunen meerdere lokale talen en valuta en garanderen altijd dat onze oplossing aan de lokale regelgeving voldoet. Momenteel is ExtendaGO beschikbaar in meer dan 18 landen, waaronder Zweden, Noorwegen, Nederland, Spanje, Duitsland, Portugal, Denemarken, Finland en het Verenigd Koninkrijk. We hebben onlangs het kandidaat-keurmerk voor veilige systemen ontvangen van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen, en retailers over de hele wereld vertrouwen op ons om hen te helpen hun klanten te bedienen.

  • Realtime gegevens voor omnichannel-uitlevering

Integreer jouw favoriete e-commerce- of sociaal media-winkelplatform voor onmiddellijke toegang tot de beschikbaarheid van producten in de winkel. Maak uitlevering via verschillende kanalen mogelijk, zodat je klanten online kunnen winkelen of in de winkel zelf, met zelfbedieningskassa of Click & Collect, en kunnen kiezen uit ophalen in de winkel of aan de deur. Onze uniforme voorraadfuncties helpen je om verder te gaan dan verkopen in fysieke winkels en maken omnichannel-verkoop en -uitlevering mogelijk. Met realtime-functies voor 'endless aisles' (eindeloze schappen) en voorraadniveau.

  • Up-to-date productinformatie binnen handbereik

Met behulp van onze API-first-technologie wordt productinformatie in realtime bijgewerkt, zodat je kunt rekenen op een verbeterde consistentie tussen alle kanalen. Met de Retail Cloud-backoffice kun je de btw beheren en controle houden over de verschillende belastingtarieven.

Klaar om de ExtendaGO-toets voor uw zaak te gebruiken? 

Uitlevering in de winkel, inventaris en magazijnbeheer, maar dan makkelijk

Til je voorraadbeheer naar een hoger niveau met een realtime-overzicht van de voorraadniveaus in de winkel, in de voorraad en in het magazijn. Met onze Retail Cloud-backoffice ben je altijd goed voorbereid, met hulpmiddelen om de verkoop en leveringskanalen te evalueren en optimaliseren. Zo creëer je een aangename omnichannel-verkoopervaring, ben je er zeker van dat je je voorraad op peil houdt en kun je een overschot in je inventaris vermijden.

Er is ook een functionaliteit om meerdere magazijnen aan iedere winkel toe te wijzen, en om dichtstbijzijnde winkels te selecteren voor moeiteloze verkoop vanuit de ene winkel naar de andere en voor het beheer van retouren. Zo zorgt ExtendaGO voor het beste overzicht en de grootste efficiëntie voor jou, en voor een naadloze winkelervaring voor je klanten.

Voordelen voor klanten:

Klantervaring als kern van je bedrijfsvoering

  • Bestelgeschiedenis en klantgegevens op één plek

Onze Retail Cloud biedt je een 360-gradenoverzicht van de transactiegeschiedenis van klanten en van de interacties met je bedrijf, waardoor je personeel op een persoonlijke manier met hen kan communiceren. Zo kun je een uitzonderlijke, gepersonaliseerde winkelervaring bieden, wat de verkoopcijfers verbetert. Bovendien geeft het systeem jou en je klanten overal de realtime-status van bestellingen.

  • Betrek klanten, bouw aan klantenbinding en verhoog de omzet

Creëer zorgvuldig samengestelde marketinginitiatieven en -campagnes die zowel in de winkel als online kunnen worden ingezet, in de hele keten of op een enkele locatie. Onze Retail Cloud beschikt ook over promotiecodes, spaarprogramma's, kortingen en vele andere functies, met de optie om een specifiek segment van je klantenbestand aan te spreken. We bieden functionaliteiten voor het creëren van talloze campagnetypes, gebaseerd op product, mix & match, winkelwagen en nog veel meer. Je kunt deze campagnes centraal of lokaal beheren.

Technische voordelen:

Baanbrekende technologie waarmee je steeds een stap vooruit bent

  • Veilige technologie om je bedrijf een superboost te geven

ExtendaGO's plug & play cloudgebaseerde software zorgt voor een veilige, krachtige, probleemloze en toch kosteneffectieve POS en backoffice. Wij geloven in het creëren van unified-commerce-ervaringen die duurzaam en flexibel zijn, maar dan zonder complexe integraties of ingewikkelde trainingsvereisten. Onze installaties en upgrades zijn gemakkelijk uit te voeren, en we maken het je personeel mogelijk deze zelf te beheren.

  • Gemakkelijk integreren

Onze API-first-strategie maakt gegevensstromen vanuit externe systemen mogelijk, en zorgt daarmee voor de realtime-gegevensuitwisseling die echte unified commerce kenmerkt. Een begin maken met ons platform kan niet eenvoudiger: het is gewoon plug & play! Dankzij een snelle en naadloze REST API-integratie, kun je in een paar minuten alweer aan het (sterk verbeterde) werk gaan. Je kan je bedrijf runnen en opschalen op een makkelijkere en flexibelere manier dan je ooit voor mogelijk hield.

  • Zorg voor exponentiële groei met continue upgrades

Het ExtendaGO Retail Cloud-platform is gebouwd voor interactie met andere webdiensten, wat zich vertaalt in volledige vrijheid om de maat, het ontwerp en de opbouw te kiezen die bij jouw bedrijf passen: nu, en in de toekomst.

Onze SaaS-oplossing geeft je onmiddellijke toegang tot de nieuwste POS-technologie, en we zorgen voor continue vooruitgang door eindeloos upgrades mee te leveren. Je krijgt dus direct toegang tot nieuwe functies en updates. Naarmate je bedrijf groeit en zich ontwikkelt, past de Retail Cloud zich aan jouw veranderende behoeften aan. Onze messcherpe focus op innovatie geeft jou toegang tot de meest innovatieve POS en Retail Cloud-backoffice op de markt.

Gebouwd om te presteren en op te schalen: vandaag en in de toekomst

ExtendaGO Retail Cloud is een echte uitblinker, waarmee je gemakkelijk kunt schalen als je behoeftes veranderen. Je zult een onbeperkt aantal Points of Sales en winkellocaties kunnen beheren met onze cloudgedreven stabiliteit, zonder enige verandering in prestaties.

De cloudgebaseerde backoffice is uitgerust met volledige offline capaciteit. Jouw gegevens worden in realtime veilig opgeslagen, zowel op lokale apparaten als in de cloud, wat zorgt voor een maximalisering van de bedrijfstijd.

Cloud-retail is een krachtig hulpmiddel voor retailers die op zoek zijn naar een kostenefficiënte POS-oplossing, omdat deze technologie talloze voordelen biedt: van gegevensanalyses die belangrijke inzichten in klantgedrag bieden, tot inventaris- en voorraadbeheer.

ExtendaGO POS

Het toonaangevende POS voor iPad. Een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing, met een webgebaseerde backoffice en een app voor gebruik in de winkel.

ExtendaGO App

De efficiënte manier om dagelijkse taken uit te voeren en een betere winkelervaring voor je klanten te garanderen.

En het beste is nog: je kunt aan de slag in slechts 3 eenvoudige stappen. Probeer het 30 dagen gratis, let's GO!

Meld je aan!

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar