Wil je een tablet of iPad kassasysteem gratis testen? 

 Dat kan en is een geweldige manier zijn om te ontdekken of het systeem voldoet aan jouw behoeften voordat je erin investeert. Met een tablet kassa kun je jouw verkopen eenvoudig en efficiënt beheren, waar je ook bent. 

Vul uw gegevens in om direct gebruik te kunnen maken van een demo account

Wij hebben deze alvast ingericht zodat u direct kunt gaan testen.  Het enige dat u nodig heeft is een iPAD met iOS versie 13 of hoger. Wanneer u deze niet heeft kunnen we u ook eerst een online demonstratie geven.

Vragen?

Zijn er vragen over onze kassasystemen neem contact op, wij helpen u graag

Waar moet je opletten bij het testen van de ipad kassa?

Bij het kiezen van een tablet kassa voor een gratis testperiode zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Ten eerste, zorg ervoor dat het systeem compatibel is met de ipad die je al hebt of van plan bent aan te schaffen. Controleer de vereisten van de kassasoftware om ervoor te zorgen dat deze werkt op jouw specifieke tabletmodel en besturingssysteem.

Een ander belangrijk aspect om naar te kijken is de functionaliteit van de tablet kassa. Zorg ervoor dat het systeem de essentiële functies biedt die jouw bedrijf nodig heeft, zoals verkooppuntbeheer, inventarisbeheer en rapportage. Denk ook aan eventuele specifieke vereisten die jouw bedrijf heeft, zoals integraties met andere systemen of betalingsmogelijkheden.

Tijdens de gratis testperiode is het belangrijk om het systeem grondig te evalueren. Test de gebruiksvriendelijkheid van de interface en kijk of het intuïtief is voor jou en jouw medewerkers om ermee te werken. Probeer verschillende functies en bekijk hoe het systeem presteert onder belasting.

Daarnaast moet je ook letten op de beschikbare ondersteuning tijdens de testperiode. Zorg ervoor dat je toegang hebt tot technische ondersteuning of klantenservice als je vragen hebt of problemen tegenkomt tijdens het gebruik van het systeem.

Het is ook de moeite waard om te controleren of er eventuele beperkingen zijn tijdens de gratis testperiode, zoals het aantal transacties dat je kunt uitvoeren of de duur van de proefperiode. Op die manier kun je de proefperiode effectief gebruiken en de juiste beslissing nemen op basis van jouw ervaring.

Kortom, het gratis testen van een tablet (ipad) kassa biedt jou de mogelijkheid om het systeem uitgebreid te evalueren voordat je een definitieve beslissing neemt. Zorg ervoor dat je let op compatibiliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en beschikbare ondersteuning tijdens de testperiode. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken en het juiste tablet kassasysteem vinden dat past bij de behoeften van jouw bedrijf.

KASSASYSTEEM GRATIS TESTEN?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar