Hoe werken wij?

Zo werken wij

Geen enkele ondernemer is hetzelfde en elke winkel is weer anders. Iedere klant heeft zo zijn eigen specifieke wensen en uitdagingen. Welk kassasysteem het beste bij u past, daar komen we samen achter. Het is ons doel om een POS systeem te adviseren dat bij u en uw winkel past. 

Oriënteren op een kassasysteem

U wilt natuurlijk eerst kijken wat er allemaal mogelijk is. Kijk dan eens rond op deze website of op www.storecontrl.nl Heeft u liever een persoonlijk advies over de uitgebreide mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wat heb je nodig?

Webshop? Voorraadbeheer? Alleen een kassa? Computerkassa met pin? POS hardware? Koppeling tussen verschillende winkels? In een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen in kaart. 

Bij KassaCompany weet u precies wat u afneemt en wat u betaalt. U komt niet voor verrassingen achteraf te staan. En als u doorgroeit, is een uitbreiding zo gerealiseerd. Onze systemen zijn flexibel en scherp geprijsd, ook als u al klant van KassaCompany bent.

Installatie en training

Natuurlijk zorgen we ervoor dat u alles op tijd in huis heeft. We brengen het persoonlijk bij u langs. En we gaan pas weer weg als we zeker weten dat alles het doet en u met het kassasysteem kan werken! Heeft u zelf de kennis in huis dan is er ook een mogelijkheid dat u volledig of een gedeelte het implementatie traject zelf verzorgt. Uiteraard kunnen wij waar nodig ondersteuning bieden. 

Oude data importeren

Wij hebben veel ervaring met het importeren van oude data zodat u altijd terug kunt kijken naar historische gegevens. Denk daarbij aan; klanten, spaarpunten, artikelen, leveranciers, merken, etc.

Voordat we uw oude data importeren dient u de gegevens eerst te controleren. Dit is van belang zodat de juiste gegeven worden geïmporteerd.

Bestaande hardware installeren

Natuurlijk denken wij met u mee. Wij testen voor u of uw oude hardware weer in te zetten is met StoreContrl Cloud. Indien u beschikt over een Epson of Citizen USB aangestuurde bonprinter, Geldlade, 2D Handscanner USB en monitor is het in de meeste gevallen mogelijk. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor nieuwe hardware. Wij hebben jarenlang ervaring met het leveren van A- kwaliteit kassa hardware.

Service en onderhoud

Een uitbreiding nodig? Vragen? Gaat er toch iets mis? Wij komen razendsnel in actie om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Meer informatie over de service.