BERICHTEN  & NIEUWS

Informatie om de inventarisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voordat er een inventarisatie uitgevoerd gaat worden is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Bij de voorbereiding van de inventarisatie is het bijvoorbeeld handig om:

Voer je orders in op een iPad, en synchroniseer ze met één druk op de knop met StoreContrl® Cloud. Daarnaast kunt u orders direct naar uw leverancier doorsturen. Door handige optellingen heeft u geen rekenmachine meer nodig.

Ondernemen in de modebranche is vaak keuzes maken. Welke collectie kies ik voor het nieuwe jaar, hoeveel koop ik in en wat heb ik eigenlijk verkocht? Om te weten hoe uw winkel er voor staat is het belangrijk dat u over de juiste gegevens beschikt die deze keuzes makkelijker maakt.

StoreContl Cloud is een kassasoftware programma dat, in combinatie met hardware, een winkel(keten) compleet automatiseert. Het kassaprogramma kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid, waarbij we met programmatische aanpassingen het kassascherm naar uw wensen kunnen inrichten. Door deze benadering kunnen zowel ervaren als...

Het StoreContrl Cloud kassasysteem is zo ontworpen dat de gebruiker zelf zijn eigen kassasysteem kan beheren. Alle instellingen kunt u daarom met behulp van de handleiding zelf regelen. Kunt u er niet uitkomen dan helpen wij u graag.

Zoekt u een geschikt kassasysteem voor uw kledingwinkel? Het is belangrijk om te automatiseren om het uzelf een stuk gemakkelijker te maken en meer inzicht in uw onderneming te krijgen. Een juiste kassasysteem kan daar aan bijdragen. Voor de modebranche is het StoreContrl® cloud kassasysteem de oplossing. Wij komen graag bij u langs of geven een...

Een kassasysteem maakt steeds meer plaats voor kassa's die meegaan in de technologische ontwikkelingen van onze tijd. Steeds meer kassa's met toetsen verdwijnen en maken plaats voor een kassa met bediening via een touchscreen of tablet.

Als u binnen uw bedrijf te maken heeft met betalingen, dan kan het zijn dat u één of meerdere kassa's nodig heeft. Tegenwoordig zijn er zeer geavanceerde kassasystemen die werken met barcodes en die een uitgebreid scala aan functies bieden. Voordat u de investering terug kunt verdienen zal er dus eerst geïnvesteerd moeten worden. Wat is nu in uw...

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar