Met trots kunnen we melden dat onze partner 072-PC mee heeft mogen doen met de verkiezing winkelier van het jaar. U kunt bij 072-PC terecht voor onder andere een eerlijk advies of reparatie van uw laptop en PC. Deze worden uiteraard vakkundig uitgevoerd.

Omloopsnelheid

21-05-2019

De omzetsnelheid is het aantal keer dat de gemiddelde voorraad in een bepaalde periode wordt verkocht en wordt ook wel omloopsnelheid genoemd.


Voor de onafhankelijke retail in Nederland is de Euretco Retail Monitor (ERM) de meest complete en betrouwbare retail-benchmark.
In het huidige Retaillandschap is er een groeiende behoefte aan accurate marktdata om bedrijfsbeslissingen feitelijk te kunnen onderbouwen. In combinatie met kennis van de markt, ervaring en gevoel wordt er een synergie...

Als u binnen uw bedrijf te maken heeft met betalingen, dan kan het zijn dat u één of meerdere kassa's nodig heeft. Tegenwoordig zijn er zeer geavanceerde kassasystemen die werken met barecodes en die een uitgebreid scala aan functies bieden. Voordat u de investering terug kunt verdienen zal er dus eerst geïnvesteerd moeten worden. Wat is nu in uw...