Wat is een geschikt kassasysteem voor een kleding winkel?

02-06-2020

Zoekt u een geschikt kassasysteem voor uw kledingwinkel? Het is belangrijk om te automatiseren om het uzelf een stuk gemakkelijker te maken en meer inzicht in uw onderneming te krijgen. Een juiste kassasysteem kan daar aan bijdragen.  Voor de modebranche is het StoreContrl® cloud  kassasysteem de oplossing.  Wij komen graag bij u langs of geven een online presentatie om te kijken welke modules het beste bij uw retail onderneming passen. 

WINKELAUTOMATISERING

Het StoreContrl® cloud touchscreen kassasysteem is bedoeld voor de winkelautomatisering. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk zodat iedereen er mee overweg kan. Hierdoor hoeft u ook niet veel tijd te besteden aan het inwerken van nieuwe werknemers. Voor iedere onderneming hebben wij passende  modules zodat u zeker bent van een geschikt kassasysteem zonder dat u te veel betaald.

KASSASYSTEEM VOOR UW KLEDINGWINKEL

De kassasystemen kunt u ook gebruiken voor uw voorraadbeheer. Indien u kassasoftware zoekt die is uit te breiden naar meerdere filialen dan is StoreContrl® cloud filiaal software module de juiste oplossing. Door deze module loopt alles met elkaar gelijk en bent u er zeker van dat het voorraad aantal per filiaal klopt. Dit scheelt u natuurlijk veel tijd in het bellen naar een filiaal om de voorraad te checken, Door de inter-filiaal verkoop functie kunt u het artikel direct afrekenen en afhankelijk van de wens van de klant het artikel thuis laten bezorgen, ophalen in het filiaal of in de winkel waar de klant hem afkerend. 

MEER INFORMATIE KASSASYSTEEM VOOR DE FASHION

Heeft u wel interesse in een  kassasysteem voor de mode en sport Wij kunnen u meer vertellen over de werking van de kassasoftware en u daarbij adviseren welk module het beste bij u past. We helpen u graag verder en kunnen al uw vragen beantwoorden.

KASSASYSTEEM KLEDINGWINKEL?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar