ExtendaGO Ticket: Waar Avonturen Beginnen!

Bent u moe van de chaos die ontstaat door dubbele ticketverkoop, procesfouten en uitverkochte evenementen? Zoekt u naar een oplossing die niet alleen deze problemen aanpakt, maar ook zorgt voor een naadloze en boeiende ervaring voor uw klanten? Maak kennis met GO Ticket, speciaal ontworpen met uw bedrijf en uw klanten in gedachten 

Waarom GO Ticket?

Efficiënte Ticketverkoop

GO Ticket voorkomt dubbele ticketverkoop en minimaliseert procesfouten, waardoor uw ticketverkoopproces soepel verloopt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitverkochte evenementen of verloren bestellingen.

Naadloze Integratie met ExtendaGO POS

Ons systeem integreert moeiteloos met Extenda's POS-systeem, waardoor u gemakkelijk ticketbestellingen kunt beheren en synchroniseren. Dit betekent minder gedoe en meer efficiëntie voor uw bedrijf.

Omnichannel Winkelervaring

Klanten genieten van een echte omnichannel winkelervaring, waarbij ze tickets direct kunnen kopen via ons POS-systeem of online bestelplatform, ORDIN. Het maakt niet uit hoe ze hun tickets kopen; het proces is naadloos en eenvoudig.

Handige Ticketlevering

Tickets worden handig naar de e-mail van de klant gestuurd in de vorm van een QR-code. Geen gedoe met papieren tickets - het inwisselen van tickets was nog nooit zo eenvoudig.

Eenvoudige Ticketvalidatie

Onze ExtendaGO CTRL-app maakt het scannen van QR-codes eenvoudig voor evenementenpersoneel of bij apparaat-geïntegreerde poorten. Dit betekent snellere toegang voor uw klanten en soepel verlopende evenementen.

Real-time Verkooprapporten

Krijg volledig inzicht in uw operaties met real-time verkooprapporten. Blijf op de hoogte van uw ticketverkoopprestaties en maak datagedreven beslissingen.

Brede Toepasbaarheid

Of het nu gaat om concerten, pretparken, amusementsparken, musea, arena's, voetbalstadions - GO Ticket is geschikt voor allerlei soorten evenementen.

Aantrekkelijke Communicatie

Niet alleen verbetert GO Ticket de efficiëntie, maar het zorgt ook voor aantrekkelijke en boeiende communicatie met uw klanten. Maak van elke ticketaankoop een positieve ervaring.

Kies GO Ticket en laat de avonturen beginnen! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw ticketverkoop kunnen transformeren.

Lage kosten

ExtendaGO Ticket en de ExtendaGO CTRL-app zijn inbegrepen bij de maandelijkse POS-licentie en er worden geen commissiekosten berekend.

Vragen?

Zijn er vragen over onze kassasystemen neem contact op, wij helpen u graag

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar