PINAUTOMAAT NODIG?

KassaCompany kan een totaal pakket van Kassasysteem & Betaal oplossing inclusief transactie verwerking voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie over de pinautomaten en de tarieven ? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk voorstel en advies.  Afhankelijk van het aantal pintransacties en kassasysteem kijken we samen wat de beste oplossing is.

Voordelen van een kassa pinkoppeling:

  1. Efficiëntie: Met een kassa pinkoppeling kunnen betalingen direct worden verwerkt vanuit het kassasysteem, waardoor het afrekenproces sneller en soepeler verloopt.
  2. Nauwkeurigheid: Omdat gegevens automatisch worden gesynchroniseerd tussen het kassasysteem en de betaalterminal, worden menselijke fouten bij het overnemen van bedragen voorkomen.
  3. Voorraadbeheer: Een kassa pinkoppeling kan helpen bij het automatisch bijwerken van voorraadniveaus, waardoor je altijd een realtime overzicht hebt van je beschikbare producten.
  4. Geavanceerde rapportage: Met een kassa pinkoppeling kun je gedetailleerde verkooprapporten genereren, waardoor je waardevolle inzichten krijgt in je verkoopprestaties en klantgedrag.

Wat kan kassaCompany voor uw betekenen op het gebied van een pinautomaat? 

Als Kassacompany kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen op het gebied van een pinautomaat. Hier zijn enkele van de diensten en oplossingen die we kunnen bieden:

  1. Verkoop van pinautomaten: We kunnen u helpen bij het kiezen en aanschaffen van een geschikte pinautomaat die voldoet aan uw specifieke behoeften en vereisten. We bieden een breed scala aan pinautomaten van verschillende fabrikanten.

  2. Installatie en configuratie: Onze technische experts kunnen de pinautomaat bij u op locatie installeren en configureren, zodat deze klaar is voor gebruik. We zorgen ervoor dat alles correct is ingesteld en werkt volgens de geldende voorschriften.

  3. Onderhoud en reparatie: We bieden onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw pinautomaat altijd goed functioneert. Als er zich problemen voordoen, staan onze technici klaar om deze snel op te lossen, zodat uw bedrijf niet wordt onderbroken.

  4. Software-integratie: We kunnen de pinautomaat integreren met uw bestaande kassasysteem of andere softwaretoepassingen, zodat transactiegegevens naadloos kunnen worden verwerkt en beheerd.

  5. Training en ondersteuning: We bieden training aan uw medewerkers om ervoor te zorgen dat ze vertrouwd zijn met het gebruik van de pinautomaat en de bijbehorende procedures. Daarnaast bieden we doorlopende ondersteuning en beantwoorden we eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen.

  6. Betalingsdiensten: Afhankelijk van uw behoeften kunnen we ook betalingsdiensten aanbieden, zoals het faciliteren van transacties, het verwerken van betalingen en het bieden van rapportagemogelijkheden.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar