Naadloze integratie van iZettle met ExtendagGO kassa

09-06-2023

Het gebruik van geavanceerde kassasystemen is essentieel voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Twee populaire opties die ondernemers vaak overwegen, zijn iZettle Kassa en ExtendagGO-kassasysteem. Beide systemen hebben unieke kenmerken en functionaliteiten die  kunnen helpen bij het verwerken van transacties. 

Gelukkig is er goed nieuws - het is nu mogelijk om iZettle Kassa naadloos te koppelen met het ExtendagGO-kassasysteem. 

iZettle is een bedrijf dat betaaloplossingen biedt voor kleine bedrijven en ondernemers. Ze staan vooral bekend om hun mobiele kaartlezer, de iZettle Reader, die het mogelijk maakt om betalingen te accepteren via creditcards en andere elektronische betaalmethoden. Het systeem werkt door de kaartlezer te koppelen aan een smartphone of tablet met ExtendaGO, waardoor ondernemers betalingen kunnen verwerken op locatie, zoals in een winkel of op een markt.

iZettle biedt ook een scala aan andere functies en diensten, waaronder het beheren van voorraad en producten, het genereren van digitale bonnen, het uitvoeren van rapportages en het bijhouden van verkoopgegevens. Daarnaast hebben ze hun aanbod uitgebreid naar andere financiële diensten, zoals leningen en facturering, om ondernemers te ondersteunen bij hun bedrijfsactiviteiten.

Het doel van iZettle is om kleine bedrijven te helpen groeien en succesvol te zijn door hen een gemakkelijke en toegankelijke manier te bieden om betalingen te accepteren en hun transacties te beheren. Het bedrijf is actief in verschillende landen en heeft een sterke aanwezigheid in de Europese markt.

Conclusie: 

De naadloze integratie van iZettle Kassa met ExtendagGO biedt ondernemers de mogelijkheid om te profiteren van de unieke functies van beide systemen. Door deze koppeling kunnen bedrijfseigenaren hun verkoopprocessen stroomlijnen, de efficiëntie verbeteren en de algehele bedrijfsprestaties optimaliseren. Als je op zoek bent naar een krachtige en flexibele oplossing voor je bedrijf, is het zeker de moeite waard om te kiezen voor een integratie van iZettle Kassa en ExtendaGO.

Koppeling iZettle

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?