Kassa hardware nodig?

Wij leveren een totaal oplossing van kassa soft- en hardware die naadloos me elkaar samenwerken


Hardware voor uw kassasysteem dat naadloos aansluit op uw kassasoftware 

Mobiele terminal
Mobiele terminal
Touchscreen monitor
Touchscreen monitor
Datacollector
Datacollector
Bonprinter
Bonprinter
Kassalade
Kassalade
Barcode scanner
Barcode scanner

Vul de kassasysteem configurator in en wij kunnen u de juiste kassa adviseren voor uw winkel


Welkom bij onze uitgebreide selectie van hoogwaardige hardware voor kassasystemen. Bij het opzetten of upgraden van een kassasysteem is het essentieel om te investeren in betrouwbare en efficiënte hardware. Onze hardware-oplossingen zijn speciaal ontworpen om de prestaties van uw kassasysteem te optimaliseren en de productiviteit van uw bedrijf te verhogen.

Onze kassasysteemhardware omvat een breed scala aan apparaten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijfstakken, zoals horeca, detailhandel, gezondheidszorg en nog veel meer. Hier zijn enkele van de hardwarecomponenten die we aanbieden:

  1. Kassaterminals: Onze kassaterminals bieden geavanceerde functies en robuuste prestaties. Ze zijn uitgerust met krachtige processors, voldoende geheugen en een intuïtieve gebruikersinterface. Met moderne connectiviteitsopties zoals USB, Ethernet en draadloze mogelijkheden kunnen uw medewerkers soepel en efficiënt transacties verwerken.

  2. Kassalades: Onze kassalades zijn ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze bieden voldoende opslagruimte voor contant geld, cheques en bonnen. Met functies zoals automatische openingsmechanismen en veiligheidssloten zorgen ze voor een veilige en georganiseerde geldverwerking.

  3. Bonprinters: Onze bonprinters leveren heldere en professionele bonnen voor uw klanten. Met snelle afdruksnelheden en hoogwaardige afdrukkwaliteit kunt u moeiteloos bonnen, facturen en ontvangstbewijzen genereren. Ze ondersteunen ook verschillende aansluitingsmogelijkheden en zijn compatibel met verschillende kassasystemen.

  4. Barcode scanners: Voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van producten bieden onze barcode scanners uitstekende prestaties. Ze kunnen barcodes snel en accuraat scannen, waardoor het afrekenproces wordt versneld en de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Met zowel bekabelde als draadloze opties kunt u de scanner aanpassen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften.

  5. Klantendisplays: Verbeter de interactie met uw klanten door gebruik te maken van klantendisplays. Deze displays tonen de aankoopdetails, prijzen en andere relevante informatie tijdens het afrekenproces. Dit vergemakkelijkt transparantie en versterkt het vertrouwen van uw klanten.

  6. Touchscreens: Onze hoogwaardige touchscreens bieden een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor uw kassasysteem. Met responsieve touch-technologie en heldere beeldkwaliteit kunnen uw medewerkers snel en efficiënt transacties verwerken.

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele en schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen. Onze hardware is van topkwaliteit en wordt ondersteund door uitstekende technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw kassasysteem altijd optimaal presteert.

Investeer vandaag nog in onze hoogwaardige kassasysteemhardware en til de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf naar een hoger niveau. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te vinden die perfect bij uw bedrijf past.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar

Bank: NL49 KNAB 0257 4784 42 | BTW nr.: NL002120692B50 | Kvk-nr.: 7197175