WINKELAUTOMATISERING ZOALS HET HOORT

KassaCompany ontzorgt en ondersteunt u op elk gebied van uw kassasysteem, winkelautomatisering en winkelmanagement. Dankzij onze e-commerce kennis en techniek, kunnen wij u ook een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele en optimaal renderende webshop. Alles overzichtelijk in één systeem.

KassaCompany is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de kassasoftware, verkoop en service van totaaloplossingen. Onder totaal oplossingen verstaan wij een op elkaar afgestemd geheel, bestaande uit hardware en software welke naadloos op elkaar aansluiten. Zo zijn wij dagelijks bezig om kassa's, webshops, administraties en mensen nog beter te integreren.

De specialisten van KassaCompany komen al jaren bij bedrijven over de vloer. Daardoor kennen zij ook de wensen op het gebied van kassasystemen binnen uw branche en kunnen daardoor het juiste advies geven. StoreContrl® Cloud en ExtendaGO zijn inzetbaar in verschillende branches en samen met u kijken we welke oplossing het best geschikt is.

Het geven van objectieve, probleemoplossende adviezen staat bij de mensen van ons team hoog in het vaandel. Onze kassasystemen krijgt u door hen toegelicht en gedemonstreerd. Bij u ter plaatse leggen zij het gebruik van het systeem helder aan u en uw medewerkers uit. Ook na de installatie van het kassasysteem in uw bedrijf kunt u rekenen op support

ONZE AANPAK IS PERSOONLIJK EN NO-NONSENSE


Ontdek de toekomst van kassasystemen met Kassacompany - Jouw betrouwbare partner voor geavanceerde POS-oplossingen. Optimaliseer de efficiëntie van je bedrijf met onze state-of-the-art kassasystemen, die naadloos integreren met jouw workflow. Met onze gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide functionaliteiten en betrouwbare technologieën, stroomlijn je je verkoopprocessen en verhoog je de klanttevredenheid. Of je nu een winkel, restaurant of horecabedrijf hebt, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Vertrouw op onze jarenlange expertise en verbeter de prestaties van jouw bedrijf met Kassacompany - De nummer één keuze voor moderne en effectieve kassasystemen.

Voor advies, reparatie en verkoop van laptops en PC'S kunt u terecht bij onze gecertificeerde partner 072-PC

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar

Bank: NL49 KNAB 0257 4784 42 | BTW nr.: NL002120692B50 | Kvk-nr.: 7197175