LEVERINGSTRAJECT

Wanneer wij de opdracht voor u mogen uitvoeren ontvangen we graag de bedrijfsgegevens om de orderbevestiging te kunnen maken en het kassasysteem te kunnen voorbereiden

De voortgang van uw kassasysteem

Nadat wij de ondertekende orderbevestiging van u hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op een planning te maken voor de eerste installatie.

  • Na ontvangst van uw betaling zal de eerste installatie dag definitief bevestigd worden.
  • U krijgt de afgesproken training bij u op locatie, bij ons op kantoor of online en voert vervolgens zelf uw assortiment in op het nieuwe systeem. Op deze manier leert u het pakket in z'n volledigheid kennen. Na deze instructie kunt u dus direct zelf aan de slag.
  • De volgende stap is het installeren en trainen van de kassa. Tijdens de installatie worden bepaalde zaken in detail afgesteld, tevens vindt de instructie en opleiding kassa en dagelijkse rapportage plaats. U kunt dezelfde dag nog direct gebruikmaken van het volledige systeem.

Stroomvoorziening

Er dienen voldoende stopcontacten aanwezig te zijn; Eén per printer en Eén voor de kassa. Wanneer er met een losse monitor gewerkt wordt is hier ook een stopcontact voor nodig. Wij adviseren een "schone" groep te nemen om problemen te voorkomen.

Technische voorbereiding

U dient zorg te dragen voor voldoende ruimte om het kassasysteem te kunnen plaatsen, met voorzieningen (gaten) om kabels door te kunnen voeren en zo veel mogelijk weg te werken. Wanneer u hebt gekozen voor een PC met losse monitor zult u voor de PC voldoende ruimte moeten reserveren binnen 1 meter van het (touch) scherm.

Netwerkvoorziening en bekabeling

U dient zelf de benodigde kabels aan te (laten) leggen. Wij kunnen u, indien gewenst, de kabels aanleveren.

Logo

Voor een logo op de kassabon graag een duidelijke Zwart/Wit logo (geen grijs tinten) in GIF max. 576 x 376 (hoogte mag hoger) graag aanleveren via info@kassacompany.nl.


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar

Bank: NL49 KNAB 0257 4784 42 | BTW nr.: NL002120692B50 | Kvk-nr.: 7197175