Kassasystemen voor iedere onderneming

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom hebben wij kassasystemen die zijn gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, wij zijn er helemaal klaar voor.  

Zeer gebruiksvriendelijke betaalbare kassa software te gebruiken als kassa voor de sportkantine, Kassa IJssalon, Kassa Koffiezaak, kassa retail & Kiosk kassa etc.....

De ExtendaGO software is een prima oplossing met lage kosten. De kassasoftware is geschikt voor iedere ipad met ios versie 10 of hoger. Hierdoor kunt u gebruikmaken van uw eigen ipad en realiseert u in een handomdraai een nieuw kassasysteem.

Het kassasysteem van StoreContrl® is zeer geschikt voor organisaties die willen groeien en uitbreiden naar meerdere filialen. De software biedt diverse functies om de verschillende filialen aan te sturen en te coördineren, zoals interfiliaal verkeer en orderverdeling van de online webshop. Dit kan bijdragen aan een efficiënte en georganiseerde bedrijfsvoering, waardoor de groei van de organisatie soepeler kan verlopen. 

kassasystemen voor iedere branche:

  • Sportkantine
  • Kleine horeca
  • IJssalon
  • Kiosk
  • Vintage winkel
  • modebranche
  • schoenenbranche
  • lingerie
  • Sportbranche

KASSASYSTEMEN

Kassasystemen zijn de laatste jaren behoorlijk in ontwikkeling op het gebied van hardware en kassa software. Het is voor KassaCompany dan ook belangrijk om continu te blijven ontwikkelen. Wij bieden dan ook een breed assortiment aan kassasystemen voor verschillende ondernemingen. Waaronder kassasysteem kledingwinkel of kassasysteem detailhandel

KassaCompany is actief in veel verschillende branches. Voor elke type winkel beschikken wij over specifieke kassasystemen en modules. 

Dankzij onze ervaring op het gebied van winkelautomatisering weten wij goed wat er speelt bij de ondernemers. Wij houden brancheontwikkelingen goed in de gaten, gaan graag met ondernemers in gesprek en staan in goed contact met verschillende brancheorganisaties.

Wilt u graag een nieuwe kassa kopen? Bekijk onze mogelijkheden op deze website of neem contact op om u vrijblijvend te laten adviseren. Op deze manier komt u uit bij het kassasysteem dat het meest geschikt is voor uw onderneming. Wilt u zelf alvast gebruik maken van onze voor ingerichte demo omgeving zie ExtendaGO-demo of neem contact op voor een presentatie.

PINAUTOMAAT

Om uw transacties snel en soepel te laten verlopen kan er een pinautomaat aan de kassa worden gekoppeld. Om u het juiste advies te kunnen geven kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Afhankelijk van uw wensen gebruik kijken we welke pinautomaat het beste bij u past.

KASSASYSTEMEN KOPEN?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een touch kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar