Voor iedere onderneming het juiste kassasysteem

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom hebben wij kassasystemen die zijn gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, wij zijn er helemaal klaar voor.  

ExtendaGO

Zeer gebruiksvriendelijke betaalbare kassa software te gebruiken als kassa voor de sportkantine, Kassa IJssalon, Kassa Koffiezaak, kassa retail & Kiosk kassa etc.....

De ExtendaGO software is een prima oplossing met lage kosten. De kassasoftware is geschikt voor iedere ipad met ios versie 10 of hoger. Hierdoor kunt u gebruikmaken van uw eigen ipad en realiseert u in een handomdraai een nieuw kassasysteem.


StoreContrl® Cloud

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom is StoreContrl® cloud gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, StoreContrl® cloud is er helemaal klaar voor.

StoreContrl® cloud bevat uitgebreide functies om een keten aan te sturen, van interfiliaal verkeer tot en met orderverdeling van de online webshop. 

ICRTouch

Het kassasysteem kan worden aangepast aan uw bedrijf: van een enkel touchscreen tot in een kleine winkel tot een multi-site bedrijf met vele kassa's.

Wanneer u ons TouchPoint touchscreen-software kiest, kunt u kiezen uit een groot aantal geweldige add-on-pakketten. Onze Electronic Point of Sale-productoplossingen vullen elkaar aan en u kunt ze combineren om aan de specifieke eisen van uw bedrijf te voldoen.

Voor iedere branche de juiste kassa oplossing

 • Kassasysteem Sportkantine
 • Kassasysteem Kleine horeca
 • Kassasysteem IJssalon
 • Kiosk kassa
 • kassasysteem horeca
 • Kassasysteem retail
 • Kassasysteem kringloopwinkel
 • kassasysteem supermarkt
 • Kassasysteem modebranche
 • kassasysteem schoenenbranche
 • Kassasysteem lingerie
 • Kassasysteem Sportbranche

KASSASYSTEMEN

Kassasystemen zijn de laatste jaren behoorlijk in ontwikkeling op het gebied van hardware en kassa software. Het is voor KassaCompany dan ook belangrijk om continu te blijven ontwikkelen. Wij bieden dan ook een breed assortiment aan kassasystemen voor verschillende ondernemingen. Waaronder kassasysteem kledingwinkel of kassasysteem detailhandel

KassaCompany is actief in veel verschillende branches. Voor elke type winkel beschikken wij over specifieke kassasystemen en modules. 

Dankzij onze ervaring op het gebied van winkelautomatisering weten wij goed wat er speelt bij de ondernemers. Wij houden brancheontwikkelingen goed in de gaten, gaan graag met ondernemers in gesprek en staan in goed contact met verschillende brancheorganisaties.

Wilt u graag een nieuwe kassa kopen? Bekijk onze mogelijkheden op deze website of neem contact op om u vrijblijvend te laten adviseren. Op deze manier komt u uit bij het kassasysteem dat het meest geschikt is voor uw onderneming. Wilt u zelf alvast gebruik maken van onze voor ingerichte demo omgeving zie ExtendaGO-demo of neem contact op voor een presentatie.

PINAUTOMAAT

Om uw transacties snel en soepel te laten verlopen kan er een pinautomaat aan de kassa worden gekoppeld. Om u het juiste advies te kunnen geven kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Afhankelijk van uw wensen gebruik kijken we welke pinautomaat het beste bij u past.

KASSASYSTEEM KOPEN?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een touch kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar