ExtendaGO Pay: een volledig geïntegreerde omnichannel betalingsoplossing

pinautomaat inclusief transactie verwerking

◆ Betaalplatform voor winkel en webshop 

◆ Eenvoudig te installeren

◆ kassa gekoppeld met tablet kassa ExtendaGO

◆ Acceptatie van alle bekende kaarten, Googel pay en Apple pay 

◆ Beveiligd 

◆ Flexibele oplossing, overal in te zetten 

◆ Geen verborgen kosten 

◆ Aanbieding!  neem contact op voor de mogelijkheden

Snelle, veilige en uniforme betalingen - alles-in-één met GO!

Wilt u meer informatie over de pinautomaten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk voorstel en advies.  Afhankelijk van het aantal pintransacties en kassasysteem kijken we samen wat de beste oplossing is.

Altijd klaar voor een betaling

Onze innovatieve terminals en apparatuur zijn volledig geïntegreerd en stellen je in staat overal en altijd betalingen te accepteren. Met uitgebreide betalings- en factureringsfuncties kun je met ExtendaGO Pay snel en gemakkelijk betalingen ontvangen, zowel online als in de winkel. Accepteer betalingen van alle grote credit- en debetkaarten, Apple Pay, Google Pay en vele andere online betaalmethoden.

Wat is GOPAY in combinatie met ExtendaGO

ExtendaGO in combinatie met GOPAY is een betaaloplossing aangeboden door het bedrijf Extenda retail, een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor de detailhandel en kleine horeca. ExtendaGO streeft ernaar naadloze en gemakkelijke betaalervaringen te bieden voor zowel de verkoper als de klanten.

Als betaaloplossing biedt ExtendaGO een scala aan functies en mogelijkheden die zijn ontworpen om het betalingsproces te stroomlijnen en de klantervaring te verbeteren. Deze functies kunnen het volgende omvatten:

Mobiele betalingen: ExtendaGO stelt klanten in staat om betalingen te doen met behulp van hun smartphones of andere mobiele apparaten. Dit kan worden gedaan via verschillende methoden, zoals het scannen van QR-codes, het gebruik van NFC (Near Field Communication) technologie of het gebruik van mobiele portefeuilles zoals Apple Pay of Google Pay.

E-commerce-integratie: ExtendaGO kan integreren met e-commerceplatforms, waardoor de ondernemer online betalingen van klanten kan accepteren. Dit stelt bedrijven in staat om hun bereik te vergroten en klanten een handige manier te bieden om online aankopen te doen.

Integratie met loyaliteitsprogramma's: ExtendaGO kan integreren met loyaliteitsprogramma's, waardoor klanten beloningen of kortingen kunnen verdienen en inwisselen bij het doen van betalingen. Dit helpt de ondernemer om klantloyaliteit en betrokkenheid te verbeteren.

Analyse en rapportage: ExtendaGO biedt de ondernemer gedetailleerde analyse- en rapportagetools. Dit stelt bedrijven in staat inzicht te krijgen in hun betalingsgegevens, zoals transactievolumes, populaire betaalmethoden en klantengedrag. Deze inzichten kunnen helpen bij het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten en het nemen van beslissingen.

Het is vermeldenswaard dat de specifieke functies en mogelijkheden van ExtendaGO kunnen variëren, afhankelijk van de versie en configuratie die de ondernemer kiest. Om de juiste configuratie te kiezen helpt KassaCompany u graag verder.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar