Waarom uw bedrijf een nieuwe start nodig heeft met een nieuw kassasysteem

15-05-2021

Technologie maakt ons leven veel beter en makkelijker, dat zeggen ze altijd, nietwaar?

Maar als het gaat om het runnen van uw retailbedrijf, kunt u dan zeggen dat u het meeste haalt uit wat technologie u kan bieden?

Een van de meest gebruikte tools voor een retailer is cloudgebaseerd Point of Sale-systeem, heet u de overstap al gemaakt? Met een Cloudgebaseerd kassasysteem heeft u waar u ook bent volledige controle over de inventaris, bestellingen en betalingen.

Als je nog steeds papier en pen gebruikt, traditionele kasregisters, voorraad beheer via Excel of geen cloudgebaseerd kassasysteem, dan verspil je veel uren, veel moeite en dus ook geld.

Natuurlijk kennen en begrijpen we de gebruikelijke redenen waarom mensen de technologie niet upgraden binnen hun bedrijf - ze vinden het te duur, veel te ingewikkeld of dat het te lang zal duren om te implementeren. Maar vraag jezelf af:

  • Als het in slechts 30 minuten kan, zou je je dan aanmelden?
  • Als het uw productiviteit zou kunnen verhogen, zou u dan geïnteresseerd zijn?
  • Als het realtime gegevens inzicht bood om meer winst te maken, zou u dan ja zeggen?

We vermoeden dat je dat op alle drie de punten zou doen.

Het is om die redenen, en nog veel meer, dat ExtendaGO - een goedkoop kassasysteem met alles in de cloud - is gemaakt. Het werkt via een normale Apple iPad of iPhone om uw dagelijkse verkoop en betalingen af te handelen en het is gekoppeld aan een online Backoffice in een webbrowser die uw producten en klanten beheert en taken in de winkel vereenvoudigt.

Er is zelfs een ExtendaGO-app om ervoor te zorgen dat het dagelijkse winkelleven nog gemakkelijker te navigeren en door te werken is.

Het beste van alles is dat elk type bedrijf het kan gebruiken, van restaurants tot cafés, kappers tot gemakswinkels en kledingwinkels tot accessoirewinkels.

We waarderen het dat het inbedden van een heel nieuw kassasysteem in uw retailomgeving eng kan lijken, daar horen we u over. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

ExtendaGO is een goedkope oplossing (slechts 39 € per maand voor één POS) en het is volledig gebruiksvriendelijk, inclusief alles wat uw bedrijf nodig heeft om efficiënter en uiteindelijk winstgevender te worden, bijvoorbeeld:

- Gebruiksvriendelijke interface

- Grafische weergaven van de laatste zeven dagen van omzet

- Informatie over het aantal klanten dat bij u koopt

- Voorraadcontroles en tellingen

- De mogelijkheid om cadeaubonnen aan te bieden

- Digitale bonnetjes

... en nog veel meer

De consumenten van vandaag willen meer dan ooit gemak. Ze willen snel communiceren met hun favoriete winkels, snel kopen wat ze nodig hebben en in en uit uw pand zijn met zo min mogelijk wrijving of gedoe.

De ondernemers van vandaag willen eenvoud meer dan ooit. Ze willen de juiste realtime voorraad- en verkoopgegevens in handen hebben wanneer ze die nodig hebben, om gemakkelijk kortingen en loyaliteitscampagnes aan te bieden en om winkelen voor iedereen een genot te maken.

Bij ExtendaGO willen we dat beide scenario's meer dan ooit gebeuren. Daarom hebben we een POS-oplossing gecreëerd die binnen enkele minuten op een iPad kan worden ingesteld, die bedrijfseigenaren in staat stelt, wat resulteert in gelukkiger personeel en consumenten, waardoor processen in de winkel worden stroomlijnd om eersteklas klantenservice te bieden.

En dat is wat we hebben gecreëerd.  Maak gebruik van de 30 dagen proefversie of vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

Nieuw kassasysteem

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar