Op zoek naar een kassasysteem voor jouw bedrijf?

Wat kost een kassasysteem? 

Het is belangrijk om de kosten in overweging te nemen. De prijs van een kassasysteem kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Allereerst moet je rekening houden met de aanschafkosten van het systeem. Deze kosten omvatten vaak de hardware, zoals een kassalade, barcode scanner, bonprinter en een touchscreen monitor. De prijzen van deze componenten variëren afhankelijk van de specificaties en kwaliteit.

Daarnaast zijn er de kosten voor de softwarelicentie. Sommige kassasystemen werken met een eenmalige aanschaf, terwijl andere een maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten hebben. Het is belangrijk om de functionaliteiten en ondersteuning die bij de licentiekosten worden geleverd te vergelijken, om de beste waarde voor jouw bedrijf te krijgen.

Naast de initiële kosten moet je ook rekening houden met de terugkerende kosten. Deze kunnen bestaan uit onderhouds- en updateservices, technische ondersteuning en betalingsverwerkingskosten. Het is essentieel om te begrijpen welke diensten zijn inbegrepen in de kosten en welke aanvullende kosten er mogelijk van toepassing zijn.

De uiteindelijke kosten van een kassasysteem zijn ook afhankelijk van de grootte en complexiteit van jouw bedrijf. Voor kleine bedrijven met een enkele locatie kunnen eenvoudigere en betaalbaardere kassasystemen voldoen. Grotere bedrijven met meerdere locaties of complexere behoeften, zoals voorraadbeheer en uitgebreide rapportage, kunnen behoefte hebben aan meer geavanceerde en dus duurdere systemen.

Het is verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken en offertes op te vragen om een idee te krijgen van de prijsrange die past bij jouw bedrijfsbehoeften. Vergeet niet om de betrouwbaarheid, functionaliteit en ondersteuning van het kassasysteem mee te wegen in je beslissing, naast de kosten.

Als je op zoek bent naar een betaalbaar kassasysteem zonder concessies te doen aan de kwaliteit en functionaliteit, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.


HARDWARE OPTIES

Om te kunnen beginnen met de tablet kassa heb je een iPad nodig met iOS-versie 13 of hoger. Indien gewenst kunt u de tablet kassa uitbreiden met een bon printer, barcode scanner, kassalade, klantendisplay en/of tablet houder.

Thermiche bon printer

Barcode scanner. Voor het scannen van barcodes en/of Qr codes.

Geïntegreerde betaalautomaat

Maak met deze tablet houder eenvoudig een stabiele kassa van uw iPAD

Kassalade met uitneembare binnenbak. Afm. 41 X 41 cm ook leverbaar in 33 X 33 cm.

Start nu je gratis demo en ontdek de kracht en eenvoud van ExtendaGO. 

Kies jouw type onderneming en start direct met de demo

Vragen?

Zijn er vragen over onze kassasystemen neem contact op, wij helpen u graag

Wat kost een kassasysteem?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar