KassaCompany nu ook dealer van ExtendaGO

31-03-2021

Met ExtendaGO bied KassaCompany een intuïtieve kassa oplossing voor een lage investering en kunt u zich concentreren op uw bedrijf, terwijl wij ons concentreren op de techniek.

Blije klanten en personeel

Bij ExtendaGO staat klantgemak centraal en u kunt uw klanten precies dat bieden op alle contactmomenten met onze oplossingen. Bovendien kunt u met ons systeem eenvoudig personalisatiefuncties toevoegen via naadloze integraties van loyaliteitssystemen. 

De eenvoudige en krachtige POS van ExtendaGO helpt u en uw personeel uw klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn, productgegevens, contactloze betalingen, offlinemodus en nog veel meer. Dit resulteert in gestroomlijnde processen in uw winkels en gelukkiger personeel dat zich kan concentreren op het leveren van eersteklas klantenservice.

Voorraadbeheer en realtime rapportages 

We maken het u gemakkelijk om al uw voorraad realtime te bekijken en te bewerken. Dit stelt u in staat om minder voorraad in de winkel aanwezig te hebben, aangezien de voorraadbeschikbaarheid wordt gemaximaliseerd en de overtollige voorraad tot een minimum wordt beperkt.

Realtime gegevens zijn van belang voor elke retailer en kunnen uw omzet en marge verhogen. Met ExtendaGO krijgt u realtime toegang tot voorraad-, product-, bestel- en klantinformatie op al uw apparaten. Op deze manier zijn uw verkoopkanalen samengevoegd en kan uw verkooproces elke dag, elke week, het hele jaar door soepel verlopen.

ExtendaGO POS-app bevat mobiele en tabletfunctionaliteit die en flexibele winkelervaringen mogelijk maakt, omdat u klanten wilt helpen waar ze ook zijn. Het systeem biedt ook een veelvoud aan functionaliteiten en integraties, zoals loyaliteitsprogramma, contactloos winkelen en kassa bonnen per mail, zodat uw personeel kan genieten van een soepeler werkproces en het winkelend publiek kan genieten van een werkelijk probleemloze ervaring. Win-win!

ExtendaGO kassa app

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar