Voor iedere ondernemer de juiste winkelautomatisering

ONZE OPLOSSINGEN VOOR UW WINKELAUTOMATISERING


Voor iedere branche het juiste kassasysteem

ExtendaGO

Kassasysteem voor 
kleine Horeca & Retail

StoreContrl® Cloud

Kassasysteem voor 
Fashion & Retail 

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support en meer....

Management rapportages
Management rapportages
Klanten loyaliteid
Klanten loyaliteid
Webshop koppeling
Webshop koppeling

DOOR MODULAIRE OPBOUW NAAR WENS IN TE RICHTEN

Onze kassasystemen (pos-systemen) zijn geschikt voor professionele on- en offline ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming.

ONZE KLANTEN

ADVIES NODIG? 

Interesse in een vrijblijvende offerte of demonstratie laat het ons weten

Winkelautomatisering

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij KassaCompany aan het juiste adres.
Of u nu een 1 filiaal of meerdere heeft of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming hebben wij  geschikte kassasoftware. Wij bieden u gebruiksvriendelijke en complete winkelautomatisering en webshop koppelingen aan. 

Met (API) koppelingen met uw boekhoudprogramma, benchmark, leverancier (EDI) en uitgebreide management rapportages kunnen wij uw bedrijfsproces vereenvoudigen en tijd helpen besparen.

Laat ons ervaren team het werk voor u doen.  Vul de kassasysteem configurator in en wij adviseren u het juiste kassasysteem. 

Wij begrijpen dat een efficiënte en geoptimaliseerde winkelervaring cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf

Met onze winkelautomatiseringstechnologieën kun je verschillende aspecten van jouw winkelbeheer optimaliseren. Van voorraadbeheer en verkooppuntintegratie tot personeelsplanning en klantloyaliteit, onze oplossingen bieden een alles-in-één platform om jouw winkelactiviteiten te beheren.

Dankzij geavanceerde voorraadbeheertools kun je de voorraadniveaus nauwkeurig bijhouden, automatische bestellingen genereren en tekorten voorkomen. Dit zorgt voor een soepele bevoorrading en voorkomt teleurstellingen bij klanten.

Onze geïntegreerde verkooppuntfunctionaliteit maakt het afrekenproces snel en eenvoudig. Met krachtige kassasystemen en geavanceerde betaalopties kunnen jouw klanten gemakkelijk en veilig hun aankopen voltooien.

Bovendien helpt onze personeelsplanningssoftware je om efficiëntie te maximaliseren door het juiste aantal medewerkers in te zetten op de juiste momenten. Dit helpt overbezetting te voorkomen en zorgt voor een vlotte winkelervaring voor zowel medewerkers als klanten.

Onze klantloyaliteitsprogramma's bieden de mogelijkheid om waardevolle klantgegevens te verzamelen en gepersonaliseerde aanbiedingen en beloningen te bieden. Dit helpt jouw klantenbinding te vergroten en stimuleert herhaalaankopen.

Ontdek vandaag nog de voordelen van winkelautomatisering en optimaliseer jouw winkelactiviteiten. Verbeter voorraadbeheer, versnel het afrekenproces en verhoog de klanttevredenheid met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bereiken van succes in jouw winkel.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar