Start met het ExtendaGO kassasysteem in slechts een paar klikken –probeer het 30 dagen gratis uit!

15-08-2022

De ExtendaGO POS past perfect in de mode-industrie en richt zich op het stimuleren van de verkoop en de klantervaring.

Run je boetiek met de nieuwste technologie en een elegant cloud-verkooppunt, snel in te stellen op elk iOS-apparaat. Uitgerust met gebruiksvriendelijke functies: cadeaubonnen, loyaliteitsprogramma's, realtime inventaris en meer; deze draagbare kassa beweegt met je mee door de boetiek - zodat je overal nieuwe verkoopkansen kunt creëren, van de winkelvloer tot paskamers!

Geef uw klanten meer redenen om bij u te kopen met ExtendaGO POS

Mobile betaaloplossingen in ieder formaat

Is cashless de toekomst of geef je de voorkeur aan meer tactiele betaalmethoden? Alle belangrijke betalingsopties, van contant geld tot kaarten, contactloos, Wallet en meer, zijn veilig inbegrepen.

Stem uw service af op uw klanten

Leer de voorkeuren van uw klanten kennen en personaliseer deze met inzichtelijke productdetails en realtime voorraadinformatie. Creëer boeiende marketing- en verkoopcampagnes met cadeaubonnen, loyaliteitsprogramma's, voordelen en nog veel meer.

Analyse eenvoudig gemaakt

We bieden realtime dashboards waarmee u met slechts een paar klikken uw verkopen kunt opvolgen en producten tussen winkels kunt uitwisselen.

Online shoppen, afhalen in de winkel

Laat uw klanten uw producten online bekijken en laat hun favoriete items uitkiezen in de boetiek met Click & Collect-opties.

De bestsellers van het seizoen raken nooit op

Flexibiliteit en integraties

Realtime voorraadbeheer met meldingen over een lage voorraad zorgt ervoor dat uw beste stijlen altijd op voorraad zijn. Het toevoegen en volgen van maat- en kleurvarianten is een fluitje van een cent, zodat u uw beste producten zowel in de winkel als online kunt opslaan en verkopen.

Onze POS integreert met WooCommerce, Shopify en vele andere apps, waardoor meer winkelkanalen worden geopend. Synchroniseer uw verkoop-, voorraad- en klantgegevens via alle kanalen en in realtime. ExtendaGO bevat eindeloze software-updates en is eenvoudig schaalbaar dankzij de open API.

Tablet kassasysteem

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?