Extenda Retail introduceert ExtendaGO voor iPhone

09-03-2022

Extenda Retail, 8 maart 2022 - Nu in de nasleep van de pandemie de vraag naar flexibele aankoopmogelijkheden toeneemt, introduceert ExtendaGO (onderdeel van Extenda Retail Group) - leverancier van retailsoftware - zijn innovatieve point-of-sale (POS)-software voor iPhone. Dit geeft merken de mogelijkheid de customer experience te verbeteren via dit populaire smart device

De software omvat een flexibele, in-store POS-oplossing, toegankelijk op Apple-computers en iPads, en vanaf nu ook op iPhones. Het biedt een end-to-end-oplossing voor retail- en horecabedrijven om de klantbetrokkenheid zowel in de winkel als online te verbeteren. Het winkelpersoneel, alsook de mensen op het hoofdkantoor die de bedrijfsstrategie beter willen afstemmen op de alsmaar veranderende customer journey, worden hiermee voorzien van een meer gestroomlijnd bestelproces op afstand en verbeterde analyses.

Wat dit betekent voor klanten
De flexibele oplossing stelt klanten in staat om onderweg aankopen te doen en deze op te halen of te laten bezorgen. Door het gebruik van ExtendaGO heeft het personeel - naast realtime verkoopgegevens - volledig inzicht in de voorraad om de warehouse-oplossingen in het magazijn te optimaliseren en te garanderen dat de orders voor elke klant worden doorgevoerd.

Aangezien de customer experience de belangrijkste onderscheidende factor wordt voor retailers die willen floreren in het 'nieuwe normaal', zal het unified commerce-platform het bestelproces voor horecabedrijven verbeteren. De beschikbaarheid van winkel- en horecapersoneel neemt hiermee toe, zodat klanten de best mogelijke service krijgen.

Gegevens en analyse
Alle gegevens die in het platform worden ingevoerd, worden automatisch en in real-time doorgestuurd naar de retail-cloudsoftware van de onderneming. Hierdoor worden gedetailleerde analyses mogelijk gemaakt, met intelligente suggesties en updates over voorgestelde acties voor operationele teams.

Henning Lieng, Managing Director bij ExtendaGO: "Onze ExtendaGO-oplossing is altijd baanbrekend geweest. Het biedt een volledige end-to-end oplossing voor retail- en horecabedrijven die hun aanbod snel en naadloos digitaal willen transformeren, zonder in te boeten aan customer experience. Het was altijd al ons doel om deze oplossing voor iPhone te introduceren, vanwege het wijdverbreide gebruik en cyberveiligheid van het device. De mogelijkheden voor onze klanten zijn eindeloos nu ze onze software op ieder iOS-apparaat kunnen gebruiken. En nu Apple ook 'tap on phone'-betalingen gaat toestaan, wordt onze iPhone POS één van de meest geavanceerde alles-in-één-oplossingen voor winkelpersoneel, waarmee verkoop en betalingen op één apparaat mogelijk zijn."

"Nu de samenleving weer opengaat en mensen weer samen kunnen komen, zien we dat het aantal enthousiaste klanten van Soho Urban Eatery de laatste tijd enorm is toegenomen", aldus Jenny Marie Andersen, eigenaar & oprichter van SOHO Urban Eatery. "Het is belangrijk dat we al onze klanten de aandacht kunnen geven die ze verwachten en verdienen, en tegelijkertijd bijhouden wie wat heeft besteld - voor wanneer en waar. Met de ExtendaGO POS op iPhone kan ons bedienend personeel gemakkelijk bestellingen opnemen en omdat alle bestellingen onmiddellijk op de keukenschermen verschijnen, weet zowel ons personeel als de klant precies wanneer de bestelling eraan komt. ExtendaGO POS verwijdert het gedoe - waardoor ik me kan concentreren op het creëren van een speciale food experience voor onze klanten."

Digitale transformatie wordt dit jaar een topprioriteit voor bedrijven. ExtendaGO sluit hier, als totaaloplossing, naadloos op aan om veranderingen op gang te brengen die gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en veilig zijn.

Over Extenda Retail
Extenda Retail inspireert retailers om te excelleren met behulp van eenvoudige, baanbrekende software die hen helpt hun bedrijf te laten groeien en de personeels- en klantervaring te optimaliseren. Het uitgebreide portfolio omvat Hii Retail (cloud-retailsoftware), POS (point-of-sale) & Checkout, WMS, Customer Intelligence & Loyalty en apothekerssoftware. Extenda Retail heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van retailsoftware en zijn oplossingen worden door honderden winkelketens in meer dan 37 landen gebruikt. 

Bron: Emerce

Iphone kassa

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?