BOEKHOUDKOPPELING VOOR UW KASSASYSTEEM

16-12-2022

Als ondernemer bent u natuurlijk het liefste bezig met het  helpen van uw klanten! Helaas is er natuurlijk altijd te kort tijd en heeft de administratie ook uw tijd en aandacht nodig

Administratieve taken zijn belangrijk maar ook tijdrovend. Zeker in tijden van personeelstekorten is het goed om zelf op de werkvloer te staan in plaats van achter uw bureau te zitten. Ook de kosten van een accountant kunnen enorm oplopen. Waarom dan niet besparen op tijd en kosten als u het ook gemakkelijk kunt automatiseren en koppelen aan uw kassasysteem?

Gelukkig heeft KassaCompany hier een oplossing voor.

Een mooie uitbreiding op uw kassasysteem zou een koppeling met de boekhouding kunnen zijn. Geen ouderwetse import en export van allerlei moeilijke bestanden. Een geautomatiseerde boekhoudkoppeling met uw boekhoudprogramma doet de administratie voor u. Via één document kunnen wij voor veel gemak zorgen en tegelijkertijd op uw boekhoudkosten besparen. De gegevens vanuit het unTill kassasysteem worden via de zogeheten API dagelijks in uw boekhoudpakket geschoten.


  • Omzet op grootboekniveau
  • Specificatie af te dragen BTW
  • Betaalwijze op grootboekniveau
  • Kasuitgaven per kostenpost


UW ADMINISTRATIE GEKOPPELD AAN UW KASSASYSTEEM?

Voor onze kassasystemen zijn er koppelingen met het grootste gedeelte van de bekende boekhoudpakketten zoals Twinfield, Exact Online, Senlstart, Visma en Yuki.

 Door uw kassa te koppelen aan de boekhoudsoftware, bespaart u een hoop tijd en kosten en kunt u zich richten op hetgeen wat voor u belangrijk is.

Naast de administratieve koppelingen, bieden wij ook andere koppelingen, ook wel api's genoemd, aan van o.a. marketing doeleinden, benchmark en webshops.

Koppeling van kassasysteem met de boekhouding

De boekhoud koppeling is dus een mooie uitbreiding op uw kassasysteem. Geen ouderwetse import en export van allerlei moeilijke bestanden of handmatig invoer maar een geautomatiseerde boekhoudkoppeling met uw boekhoudprogramma.  Hiermee kunt u op uw boekhoudkosten besparen. De gegevens vanuit StoreContrl® Cloud en ExtendaGO kassasysteem kunnen via de koppeling dagelijks automatisch naar uw boekhoudpakket worden overgezet. 

Bron: Emerce

Boekhoud koppeling Kassasysteem

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?