Inretail koppeling

16-06-2021

Tijdig bijsturen, vooruitkijken en duurzame keuzes maken voor jouw onderneming, dat wil jij toch ook? Doe mee aan de INretail Monitor en stuur met cijfers op omzet. 

Nieuwe monitor

INretail heeft samen met moderetailers de INretail FashionMonitor ontwikkeld. Een databron opgebouwd uit kassadata van grootwinkelbedrijven én het midden en kleinbedrijven. Met de FashionMonitor kan je op elk moment van de dag jouw (omzet)data vergelijken met een regio of modesegment en toespitsen naar klant- of productgroepen, kortingpercentages en bestellingen van webshops, stenen winkels of platformen.

Dagelijks krijg je zo de meest actuele cijfers op weekbasis via een eigen dashboard in beeld. En we laten je in verschillende online kennissessies zien wat je met de data kan doen om zo op een beter rendement van jouw winkel(s) te sturen. Meld je nu aan via onderstaand formulier.

StoreContrl® Connector

De koppeling kan in StoreContrl aangevraagd/geactiveerd worden via het item Connectors, onder het menu koppelingen. 

Aanvragen - INretail Fashion Monitor

Deelnemen is eenvoudig. Als INretail ontzorgen wij graag onze ondernemers. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via het onderstaande formulier of via monitoren@inretail.nl. Wij nemen contact met je op om de aansluiting te realiseren. Heb je ondertussen nog vragen? Dan kan je ons ook mailen!


IN retail koppeling

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar