StoreContrl® Cloud totaal oplossing winkelautomatisering

ONZE WINKELAUTOMATISERING VOOR DE FASHION 

KassaCompany heeft kassasystemen voor de mode, sport en retail

StoreContrl® Cloud

Kassasysteem voor 
Fashion & Retail 

StoreContl Cloud is een software programma dat, in combinatie met hardware, een winkel(keten) compleet automatiseert. Het kassaprogramma kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid, waarbij we met programmatische aanpassingen het kassascherm naar uw wensen kunne inrichten. Door deze benadering kunnen zowel ervaren als onervaren computergebruikers zonder tijdrovende trainingen snel een de slag. Het backoffice programma draait 'in de cloud' Dat wil zeggen dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt om aanpassingen direct toe te passen of om belangrijke beslissingen direct te kunnen maken op basis van uw actuele cijfers.

De kassasoftware is flexibel te gebruiken, afgestemd op de grootte van uw bedrijf. Met andere woorden, wij leveren alleen die modules die u nodig heeft, zodat u niet te veel betaalt voor onderdelen die u niet gebruikt. Deze softwaremodules kunt u maandelijks afsluiten en opzeggen.

KassaCompany levert verschillende type hardware

  • All-inOne kassa PC of losse monitor en PC
  • barcode laserscanner (ook draadloos)
  • Kassabon printer
  • Label/Sticker printer
  • Robuuste geldlade
  • Klanten displays
  • Balans scanners
  • Etc.

Alle door ons geleverde hardware is uitsluitend van A kwaliteit. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via info@kassacompany.nl 

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support en meer....

Management rapportages
Management rapportages
Klanten loyaliteid
Klanten loyaliteid
Webshop koppeling
Webshop koppeling

DOOR MODULAIRE OPBOUW NAAR WENS IN TE RICHTEN

Onze kassasystemen (pos-systemen) zijn geschikt voor professionele on- en offline ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming.

ONZE KLANTEN

ADVIES NODIG VOOR DE JUISTE WINKELAUTOMATISERING

Maak gebruik van de kassasysteem configurator en ons ervaren team gaat voor u aan de slag.

Met StoreContrl krijg je volledige controle over alle aspecten van je winkelbeheer. Van voorraadbeheer en verkooppunten tot klantrelatiebeheer en rapportage, StoreContrl biedt een uitgebreid scala aan functies die je helpen om efficiënter te werken en je bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Dankzij de intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies van StoreContrl kunnen zowel kleine boetieks als grote winkelketens profiteren van deze winkelautomatiseringsoplossing. Je kunt eenvoudig productinformatie toevoegen, prijzen en kortingen beheren, voorraadniveaus bijhouden en realtime inzicht krijgen in je verkoopcijfers.

Een van de belangrijkste voordelen van StoreContrl is de mogelijkheid om je klantrelaties te versterken. Met de ingebouwde CRM-functionaliteit kun je klantgegevens vastleggen, aankoopgeschiedenis analyseren en gerichte marketingcampagnes opzetten. Hierdoor kun je gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties aanbieden, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

Bovendien biedt StoreContrl uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, waarmee je inzicht krijgt in je bedrijfsprestaties. Je kunt belangrijke statistieken bijhouden, zoals omzet per dag, maandelijkse groeicijfers en bestverkopende producten. Met deze waardevolle inzichten kun je weloverwogen beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien.

Kortom, StoreContrl is de ultieme winkelautomatiseringsoplossing die je nodig hebt om je winkelbeheer naar een hoger niveau te tillen. Met zijn geavanceerde functies, gebruiksgemak en focus op resultaten, is StoreContrl de ideale partner voor elke retailer die efficiënter wil werken en zijn concurrentiepositie wil versterken.

Probeer StoreContrl vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van geavanceerde winkelautomatisering. Neem contact met ons op voor een gratis demo of meer informatie.

WINKELAUTOMATISERING
NODIG?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar