KASSASYSTEMEN

Bent u opzoek naar een kassasysteem? KassaCompany levert kassasystemen van eenvoudige tablet kassa tot volledige winkelautomatisering gekoppeld met een webshop of andere externe platformen.

KASSA KOPEN? KASSACOMPANY HEEFT VOOR ELKE ONDERNEMING EEN KASSASYSTEEM

Bent u opzoek naar een kassasysteem en komt u mede door de vele aanbieders er niet uit? Geef uw wensen door via info@kassacompany.nl  of maak gebruik van de kassakiezer: KassaCompany heeft gebruiksvriendelijke, simpel en overzichtelijk kassasystemen die u op elk gewenst moment inzicht geeft in uw rapportages. Een kassa waarbij afrekenen voorop staat, zonder onnodige en ingewikkelde functies, waardoor er minder fouten gemaakt worden en uw omzet stijgt. Natuurlijk wilt u ook een betrouwbaar kassasysteem met de gewenste functies voor uw branche. 

Wij geven graag advies bij het vinden van een kassasysteem dat past bij uw onderneming. Er kan namelijk veel geautomatiseerd worden wanneer u het juiste kassasysteem gebruikt. Een snel en eenvoudig gebruik is daarbij ook erg belangrijk.

KASSASYSTEMEN VOOR VERSCHILLENDE BRANCHES

In ons assortiment vindt u diverse kassasystemen voor verschillende branches  Bent u op zoek naar een horeca kassa, een retail kassa of een kassasysteem voor de fashion? Bij KassaCompany vindt u een eenvoudig kassasysteem voor op een tablet tot volledige winkelautomatisering met koppelingen met boekhoudsoftware en webshops.

KASSA HUREN, KOPEN OF LEASEN?

Een nieuw kassasysteem kan een grote investering zijn voor uw bedrijf. Om toch gebruik te kunnen maken van de voordelen van een nieuw kassasysteem is het mogelijk om de kassa te huren of te leasen. U profiteert hierdoor van de voordelen van een nieuw kassa systeem, maar hoeft geen grote eenmalige investering te doen. We adviseren u graag over een maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar