KASSASYSTEMEN

Bent u opzoek naar een kassasysteem? KassaCompany levert kassasystemen van eenvoudige tablet kassa tot volledige winkelautomatisering gekoppeld met een webshop of andere externe platformen.

KASSA KOPEN? KASSACOMPANY HEEFT VOOR ELKE ONDERNEMING EEN KASSASYSTEEM

Bent u opzoek naar een kassasysteem en komt u mede door de vele aanbieders er niet uit? Geef uw wensen door via info@kassacompany.nl  of maak gebruik van de kassakiezer: KassaCompany heeft gebruiksvriendelijke, simpel en overzichtelijk kassasystemen die u op elk gewenst moment inzicht geeft in uw rapportages. Een kassa waarbij afrekenen voorop staat, zonder onnodige en ingewikkelde functies, waardoor er minder fouten gemaakt worden en uw omzet stijgt. Natuurlijk wilt u ook een betrouwbaar kassasysteem met de gewenste functies voor uw branche. 

Wij geven graag advies bij het vinden van een kassasysteem dat past bij uw onderneming. Er kan namelijk veel geautomatiseerd worden wanneer u het juiste kassasysteem gebruikt. Een snel en eenvoudig gebruik is daarbij ook erg belangrijk.

KASSASYSTEEEM VOOR VERSCHILLENDE BRANCHES

In ons assortiment vindt u diverse kassasystemen voor verschillende branches  Bent u op zoek naar een horeca kassa, een retail kassa of een kassasysteem voor de fashion? Bij KassaCompany vindt u een eenvoudig kassasysteem voor op een tablet tot volledige winkelautomatisering met koppelingen met boekhoudsoftware van de bekende pakketten zoals Snelstart, Exactonline, yuki ..... en webshops zoals Shopify en Woocommerce.

KASSA HUREN, KOPEN OF LEASEN?

Hier vindt u waardevolle informatie over de verschillen tussen het kopen, leasen en huren van een kassasysteem. Of u nu een kleine ondernemer bent die net begint of een gevestigde winkel heeft, het kiezen van de juiste optie kan een cruciale rol spelen in het succes van uw bedrijf. Laten we de verschillende mogelijkheden eens nader bekijken:

1. Kopen van een kassasysteem:

Het kopen van een kassasysteem betekent dat u het eigendom verwerft. U betaalt de volledige aankoopprijs en het systeem wordt van u. Dit kan voordelig zijn als u de financiële middelen heeft en volledige controle wilt hebben over het systeem. U kunt het aanpassen aan uw specifieke behoeften en bent vrij om het te gebruiken zoals u dat wilt. Het kan echter een aanzienlijke investering vereisen en u bent verantwoordelijk voor eventuele onderhouds- en reparatiekosten.

2. Leasen van een kassasysteem:

Leasen is een andere optie waarbij u het kassasysteem voor een bepaalde periode huurt tegen een maandelijkse vergoeding. Dit kan handig zijn als u niet direct een grote investering wilt doen. Het leasen van een kassasysteem geeft u toegang tot geavanceerde technologieën zonder de noodzaak van een grote initiële uitgave. Bovendien kunnen de kosten worden opgenomen in uw bedrijfsuitgaven, wat fiscale voordelen kan bieden. Het onderhoud en de technische ondersteuning kunnen vaak worden verzorgd door de leasemaatschappij.

3. Huren van een kassasysteem:

Als u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of flexibiliteit wilt behouden, kan het huren van een kassasysteem een goede keuze zijn. Dit is vooral handig voor seizoensgebonden bedrijven of evenementen waar u slechts tijdelijk een kassasysteem nodig heeft. Het huren van een kassasysteem stelt u in staat om te betalen voor de periode dat u het systeem daadwerkelijk gebruikt, waardoor u geen langdurige financiële verplichtingen heeft. U kunt profiteren van de nieuwste technologieën en krijgt meestal ondersteuning van de verhuurder.

Bij het maken van een keuze is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften, budget en langetermijnplannen voor uw bedrijf. Het kan ook verstandig zijn om advies in te winnen bij een ervaren leverancier van kassasystemen, die u kan helpen de beste optie te kiezen op basis van uw situatie.

Wij hopen dat deze informatie u helpt bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft of meer informatie wenst. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte kassasysteem dat aan uw specifieke behoeften voldoet

.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar