Wat is een Geschikt Kassasysteem voor een Kledingwinkel?

De kassa oplossing voor één tot meerdere filialen

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom is StoreContrl® cloud gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, StoreContrl® cloud is er helemaal klaar voor.

StoreContrl® cloud bevat uitgebreide functies om een keten aan te sturen, van interfiliaal verkeer tot en met orderverdeling van de online webshop. 

Bent u op zoek naar het ideale kassasysteem voor uw kledingwinkel? Automatisering kan uw leven aanzienlijk gemakkelijker maken en u meer inzicht in uw bedrijf geven. Een doeltreffend kassasysteem kan hieraan bijdragen. Voor de modebranche is het StoreContrl® Cloud kassasysteem dé oplossing. Wij komen graag bij u langs of geven een online presentatie om te bepalen welke modules het beste bij uw retailonderneming passen. 

Kassasysteem

Het kassasysteem van StoreContrl® Cloud is een pareltje om te zien. Maar belangrijker nog, hij is volledig opnieuw gebouwd en kan zou communiceren met de backoffice in de Cloud . Met de nieuwe kassa heeft u nog meer overzicht, werkt alles nog intuïtiever, en kunt u nog sneller uw verkopen afhandelen.

De kassa heeft een realtime verbinding met de backoffice maar mocht het internet tijdelijk uitvallen draait de kassa gewoon door.

Backoffice

Uw backoffice-module kunt u benaderen via ieder device met een internet verbinding, hierdoor kunt u altijd en overal inloggen om de actuele cijfers te bekijken. U bepaalt zelf hoeveel gebruikers u nodig heeft en hoeveel personen er tegelijkertijd kunnen inloggen. Daarnaast kunt U zelf diverse widgets toevoegen en de keuze per gebruiker maken welke modules er beschikbaar zijn. 

Door modulaire opbouw volledig naar wens in te richten

Onze retail kassasystemen (pos-systeem) zijn geschikt voor professionele on- en offline ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming.

Winkelautomatisering

Het StoreContrl® Cloud touchscreen kassasysteem is speciaal ontworpen voor winkelautomatisering. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen ermee kan werken. Hierdoor hoeft u niet veel tijd te besteden aan het inwerken van nieuwe werknemers. Voor elke onderneming hebben wij passende modules, zodat u verzekerd bent van een geschikt kassasysteem zonder dat u te veel betaalt.

Kassasysteem voor uw Kledingwinkel

Onze kassasystemen zijn ook geschikt voor voorraadbeheer. Als u op zoek bent naar kassasoftware die kan worden uitgebreid naar meerdere filialen, dan is de StoreContrl® Cloud filiaal software module de juiste keuze. Dankzij deze module verloopt alles synchroon en bent u verzekerd van een juiste voorraad per filiaal. Dit bespaart u veel tijd die anders zou worden besteed aan het bellen naar filialen om de voorraad te controleren. Met de inter-filiaal verkoopfunctie kunt u artikelen direct afrekenen en afhankelijk van de wens van de klant het artikel thuis laten bezorgen, ophalen in het filiaal of in de winkel waar de klant hem heeft gekocht.

Meer Informatie over Kassasystemen voor de Mode

Bent u geïnteresseerd in een kassasysteem voor de mode- en sportbranche? Wij kunnen u uitgebreid informeren over de werking van onze kassasoftware en u adviseren welke module het beste bij uw behoeften past. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar