Voeg Bonnie toe aan jouw StoreContrl® Cloud kassasysteem

Bespaar papier, bespaar geld, en krijg nieuwe inzichten over jouw verkoop met Bonnie 

Bonnie is een digitale kassabon die je direct bij de kassa krijgt!

Bonnies krijg na het afrekenen met hetzelfde gemak als contactloos betalen, je kassabon digitaal op je telefoon. 

Met de Gratis Bonnie App ontvang je bij de kassa de kassabon contactloos 

Bonnie werkt net als contactloos betalen. Installeer de App, Open Bonnie en tik je telefoon aan bij de kassa om de kassabon digitaal te ontvangen. Bonnie is Privacy proof. Wij vragen geen persoonsgegevens van je en laten deze ook niet achter bij de kasse.Bespaar papier

Thermische papier is een van de meest vervuilende papiersoorten. Het wordt gemaakt met verschillende chemische coatings zoals BPA die het papier gevoelig maken voor temperatuur. Met bonnie print je alleen bonnetjes als de klant een papieren bon wil. Door minder papier te printen ben je als winkelier duurzaam bezig bonnies verstuur je contactloos naar je klanten met onze unieke bonnie terminal.


Bespaar geld

Een bonnie contactloos versturen is veel goedkoper dan bonnetjes printen en bovendien veel duurzamer. Door minder thermisch papier te kopen bespaar je aanzienlijk op je operationele kosten, want alle beetjes helpen! Binnen de Mijn Winkel module van Bonnie kun je zelfs zien hoeveel papier en geld je bespaart.


Krijg inzichten

Krijg inzichten in jouw verkoop en terugkerende klanten. Zo kan je jouw verkoop strategie aanpassen aan de trends van vandaag en via Bonnie in contact blijven met klanten en ze op de hoogte brengen van eventuele acties of kortingen.

Maak jouw kassa nu slim met Bonnie

Wacht niet langer en sluit je aan bij bonnie. Samen maken we een nieuwe standaard voor de digitale bon mogelijk 

Bonnie is plug en play

De bonnie interface is plug en play met bestaande kassa's. Je koppelt de onze terminal aan je bestaande bon printer en voila, je kassa kan slimme bonnetjes contactloos versturen naar de Bonnie App.

Mijn Winkel

Met Mijn Winkel van Bonnie, kan je nog beter inzicht krijgen in jouw verkopen, je papier en CO2 besparing en in contact blijven met klanten die Bonnie gebruiken. Zo kan je acties en kortingen aanbieden aan je klanten en heb je een klantenbestand zonder onhandige klantenkaart.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar