IPAD KASSA

Ipad kassa of tablet kassasysteem is een app dat u kunt downloaden via de app store en hiermee van uw tablet eenvoudig een kassa maakt.


LAGE INVESTERING

De iPad kassa is een prima oplossing met lage een lage investering. Doordat de iPad kassa geschikt is voor alle ipads met versie 10 of hoger, is de bestaande hardware ook in te passen en realiseert u binnen een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet


GEBRUIKSVRIENDELIJK

Het iPad kassasysteem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Het systeem werkt intuïtief, er is bijna geen uitleg nodig voor uw personeel. Met uw iPad kassa kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u real time de rapportages bekijken op ieder device.

BONNEN PRINTEN

Met uw iPad kassa kunt u via een lokaal netwerk uw kassa bonnen printen.. Na het inloggen begint u direct met registreren. Elke ipad vanaf versie 10 of hoger is geschikt om met de iPad kassa af te rekenen. In drukke tijden kunt u makkelijk opschalen.

Kassasysteem kopen?

Wij hebben voor iedere branche het juiste kassasysteem

ExtendaGO is geschikt voor meerdere apparaten

De flexibele, op mobiele apparaten gerichte oplossing kan worden gebruikt op traditionele bemande kassa's, zelfbedieningskassa's of mobiele kassa's. Het responsieve ontwerp biedt jou, je personeel en klanten de mogelijkheid om elk iOS-apparaat te gebruiken en nog steeds van dezelfde geweldige ervaring te genieten.

ExtendaGO

Kassasysteem voor 
kleine Horeca & Retail

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support en meer....

Management rapportages
Management rapportages
Klanten loyaliteid
Klanten loyaliteid
Webshop koppeling
Webshop koppeling

DOOR MODULAIRE OPBOUW NAAR WENS IN TE RICHTEN

Onze kassasystemen (pos-systemen) zijn geschikt voor professionele on- en offline ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming.

Nieuwste generatie kassasystemen

KassaCompany levert gebruiksvriendelijke kassasystemen voor verschillende branches: van kringloopwinkels  tot schoenen en van zelfstandige winkelier tot franchise! Onze kassasystemen behoren tot de nieuwste generatie winkelkassa's, zodat - bijvoorbeeld je kledingwinkel - aan alle voorwaarden voldoet om succesvol te zijn. Fysieke winkels worden moeiteloos gekoppeld aan één of meerdere webshops en dankzij de webshop koppeling heb je altijd en overal inzicht in actuele cijfers. Of het nu gaat om voorraadbeheer of verkoopcijfers. De uitgebreide rapportages verschaffen je direct inzicht in je omzet, door verkoopcijfers en marge zodat je altijd op het juiste moment je inkoopbeleid of verkoopstrategie kunt bijsturen.

Totaaloplossing

Het handmatig bijwerken van je voorraden is verleden tijd. De webshop wordt automatisch bijgewerkt met de artikelgegevens uit het kassasysteem. Online bestellingen handel je ook direct en snel af met ons kassasysteem. Ook je totale voorraad wordt bij iedere transactie door de winkelkassa-software meteen bijgewerkt, zodat je altijd inzicht hebt in actuele voorraadcijfers. Kortom: een totaaloplossing waarmee je veel tijd bespaart! 

Klanten spaarsysteem of cadeaubonnen

Wil je moeiteloos klantenkaarten en spaarpunten uitgeven? Voor ons kassasysteem is dat geen enkel probleem. Sterker nog, het levert je onmisbare kennis op over je klanten. Van iedere klant zie je wat wanneer is gekocht. Onmisbare data voor het bepalen of herijken van je inkoopbeleid, verkoopstrategie en acties dus! Beschik je over meerdere filialen? Dan koppelen we alle kassasystemen van alle filialen aan elkaar. Zo houd je heel simpel het overzicht op de cijfers van alle filialen. Bovendien signaleer je op die manier de verschillende trends per filiaal en kun je acties veel gerichter inzetten.

Informatie is altijd en overal toegankelijk

Door je retail kassasysteem in de cloud te laten draaien is je verkoopinformatie altijd en overal toegankelijk. Zelfs naar het maken van back-ups heb je geen omkijken meer. Onze winkelkassa's zijn voorzien van de StoreContrl® kassa software die direct is verbonden met de Cloud backoffice, even geen internet geen probleem! 

Zelfstandig, franchise of keten?

Of je nu zelfstandig ondernemer of beheerder van een franchiseformule bent. KassaCompany begrijpt de vraagstukken en uitdagingen waar jij als ondernemer mee worstelt. Wij hebben ruime ervaring op beide terreinen en weten dus wat er speelt in deze zeer concurrerende markt. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen indien er nog vragen zijn over ons kassasysteem. Een vrijblijvend advies gesprek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat kost een kassasysteem?

Maak gebruik van onze kassasysteem configurator en wij maken voor u een prijsopgave voor een geschikt kassasysteem.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar