Het juiste Kassasysteem voor Jouw Bedrijf - Vind het Hier!

Het Perfecte Kassasysteem voor Jouw Bedrijf 

ExtendaGO

Kassasysteem voor 
kleine Horeca & Retail

StoreContrl® Cloud

Kassasysteem voor 
Fashion & Retail 

KassaCompany heeft het meest geavanceerde kassasysteem dat je bedrijf naar een hoger niveau zal tillen. Of je nu een klein lokaal bedrijf runt of een grotere onderneming hebt, een modern Point of Sale (POS) systeem kan de manier waarop je zaken doet drastisch verbeteren. Lees verder om te ontdekken hoe ons kassasysteem jouw winkelervaring kan optimaliseren en de efficiëntie van je bedrijf kan verhogen. 

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support en meer....

Management rapportages
Management rapportages
Klanten loyaliteid
Klanten loyaliteid
Webshop koppeling
Webshop koppeling

DOOR MODULAIRE OPBOUW NAAR WENS IN TE RICHTEN

Onze kassasystemen (pos-systemen) zijn geschikt voor professionele on- en offline ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming.

Waarom Kiezen voor Ons Kassasysteem?

Geavanceerde Functionaliteit

Ons kassasysteem biedt geavanceerde functionaliteit die specifiek is ontworpen om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Met een intuïtieve interface kunnen jouw medewerkers moeiteloos transacties verwerken, voorraad beheren en klantgegevens bijhouden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook fouten.

Verbeterde Klantbeleving

Een naadloze kassa-ervaring is cruciaal voor het behouden van tevreden klanten. Ons kassasysteem is ontworpen om snelle en efficiënte transacties mogelijk te maken, waardoor wachttijden worden verminderd en klanten tevreden blijven. Bovendien kunnen klanten profiteren van diverse betaalopties, zoals contactloos betalen en mobiele betalingen.

Uitgebreide Rapportage

Met ons POS-systeem heb je toegang tot uitgebreide rapportage- en analysesmogelijkheden. Hiermee kun je belangrijke inzichten verkrijgen in de prestaties van je bedrijf, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen om de winstgevendheid te vergroten.

Ontdek Onze Kassasoftware

Onze kassasoftware is ontworpen met het oog op eenvoudige implementatie en gebruiksgemak. Of je nu een restaurant, winkel, salon, of elke andere vorm van detailhandel runt, ons kassasysteem kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe ons kassasysteem jouw bedrijf kan transformeren en concurrentievoordeel kan bieden. Verhoog de efficiëntie, verbeter de klantbeleving en maximaliseer je winst met ons geavanceerde POS-systeem.

ADVIES NODIG? 

Interesse in een vrijblijvende offerte of demonstratie laat het ons weten

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar