Woocommerce kassasysteem

StoreContrl®  Cloud is de perfecte oplossing om uw kassasysteem te synchroniseren met uw Wordpress webshop. Met de WordPress plugin voor StoreContrl® Cloud koppel je eenvoudig je kassasysteem met de Woocommerce webhop voor Wordpress.
De producten, voorraad, kortingen, spaarsysteem worden automatisch gesynchroniseerd met de Woocommerce webshop. Dus geen handmatige invoer op meerdere plekken, maar alles geregeld vanuit één centrale plek. Via de uitgebreide instellingen pas je de plugin eenvoudig aan naar je wensen. StoreContrl Cloud is geschikt voor zowel kleine webshops met een beperkt assortiment, als voor webshops met duizenden producten.

Beheer zoveel webshops als je wilt met StoreContrl Cloud

Door de unieke "veel-op-veel" structuur van StoreContrl® Cloud is het mogelijk om een onbeperkt aantal webshops aan uw StoreContrl® Cloud systeem te koppelen.

Voorraden over alle webshops worden real-time bijgewerkt. Dus wanneer u een product op één webshop verkoopt, dan wordt de voorraad op alle webshops meteen bijgewerkt. 

One screen to rule them all

Beheer alle webshops eenvoudig vanuit één scherm

In het webshopbeheer scherm van StoreContrl® Cloud kunnen alle orders eenvoudig vanuit één scherm worden afgehandeld. Webshopbeheer geeft duidelijk aan van welke webshop de aankoop komt, of dat de order is afgehandeld en waar het product vandaan moet komen.

Tevens het annuleren of corrigeren van een weborder of de status van de orders vindt u makkelijk vanuit dit scherm. Makkelijker kan bijna niet.

Intelligente webshop afhandeling

Het is alsof je een extra werknemer in dienst hebt

Wij hebben onze webshop beheer ontwikkeld vanuit gemak. Is de webshop voorraad gekoppeld aan de voorraad van de winkel(s)? Dan bekijkt StoreContrl® waar het product het beste vandaan verzonden kan worden. Zo kijkt de webshopbeheer waar de bestelde producten van één order liggen zodat alles vanuit één winkel verzonden kan worden. Dat scheelt u een hoop handelingen én verzendkosten

Kan de order niet gecombineerd worden dan verdeeld StoreContrl® de order netjes over de winkels. Natuurlijk kunt u zelf ook bepalen waar de order terecht moet komen, het blijft tenslotte uw onderneming.

Koppeling met ander webshop platform?

StoreContrl® Cloud is te koppelen met verschillende webshops op basis van een plugin of API.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

WOOCOMMERCE KASSASYSTEEM?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar