Winkelautomatisering voor de fashion

Het Betrouwbare Kassasysteem en Voorraadbeheer voor Kledingwinkels 

StoreContrl is het toonaangevende softwarepakket voor winkelautomatisering. Met meer dan 8000 tevreden gebruikers in Nederland behoort StoreContrl tot de koplopers in de branche. Als winkelier kun je vertrouwen op de meer dan 20 jaar ervaring van StoreContrl, waardoor je de meest betrouwbare basis hebt om je onderneming op te bouwen.

StoreContrl tilt winkelautomatisering naar een hoger niveau met zijn prachtige design en nieuwste functies. We bieden een unieke ervaring voor winkeliers in de retailsector. Het gebruiksvriendelijke en intuïtieve systeem van StoreContrl maakt het leven van winkeliers gemakkelijker dan ooit tevoren.

StoreContrl® Cloud

Kassasysteem voor 
Fashion & Retail 

EEN KASSASYSTEEM VOOR UW KLEDINGWINKEL

Als eigenaar van een fashion store of kledingwinkel wilt u dat betalingen soepel verlopen, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Belangrijker nog, het mag u niet onnodig veel tijd kosten. Zo kunt u zich volledig concentreren op de kerntaken van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw modewinkel? Neem dan contact op met KassaCompany voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie in uw winkel of bij ons op kantoor.

VOORRAADBEHEER IN DE KASSASYSTEMEN VOOR KLEDINGWINKELS

De kassasystemen voor kledingwinkels kunnen ook worden gebruikt voor voorraadbeheer. Deze systemen kunnen namelijk worden gekoppeld, waardoor alles direct wordt bijgehouden. Dit automatische voorraadbeheer is zeer handig, zodat alles gelijk loopt en er geen verschillen ontstaan tussen de verschillende systemen. Zorg ervoor dat het voorraadbeheer van uw webshop synchroon loopt met het voorraadbeheer van uw kassa door deze twee systemen aan elkaar te koppelen. Dit is uitermate handig voor de automatisering van uw kledingwinkel. Wilt u precies weten hoe deze software uw voorraadbeheer regelt? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over de koppeling binnen kassasystemen voor kledingwinkels.

WILT U EEN KLEDINGWINKELKASSA KOPEN?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw eigen kledingwinkelkassa? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw wensen. Vul de kassa configurator in, zodat wij u een passende prijsopgave kunnen doen.

WILT U WETEN WELKE WINKELS ER WERKEN MET DE KASSASYSTEMEN VAN STORECONTRL® CLOUD?

Als u wilt zien welke winkels hebben gekozen voor de kassasystemen en winkelautomatisering van StoreContrl® Cloud via KassaCompany, kunt u een kijkje nemen bij onze referenties.

WINKELAUTOMATISERING
NODIG?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar