Winkelautomatisering voor de fashion

Winkelautomatisering voor o.a. mode-, schoenen-, lingerie- en sport

StoreContrl is hét softwarepakket voor winkelautomatisering. Met meer dan 8000 gebruikers in Nederland is StoreContrl één van de koplopers. De winkelautomatisering van StoreContrl is gebouwd voor winkeliers. Met meer dan 18 jaar ervaring kan de gebruiker erop vertrouwen dat StoreContrl het betrouwbaarste systeem is waarop een onderneming gebouwd kan worden. Met StoreContrl wordt winkelautomatisering naar een hoger niveau gebracht. Met een mooi design en de nieuwste functies introduceert StoreContrl een bijzondere ervaring voor de winkelier in de retail. Het systeem van StoreContrl is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het leven van de winkelier gemakkelijk gemaakt wordt. 

StoreContrl® Cloud

Kassasysteem voor 
Fashion & Retail 

EEN KASSASYSTEEM VOOR UW KLEDINGWINKEL

Wat voor fashion store of kledingwinkel u ook heeft. U wilt dat de betalingen goed verlopen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. En wellicht belangrijker, het moet u niet onnodig veel tijd kosten. Zo kunt u zich focussen op de kerntaken van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw modewinkel? Neem dan contact op met KassaCompany voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie bij u in de winkel of bij ons op kantoor. 

VOORRAADBEHEER IN DE KASSASYSTEMEN VOOR KLEDINGWINKELS

De kassasystemen voor kledingwinkels zijn ook gebruiken voor uw voorraadbeheer. De systemen kunnen namelijk ook gekoppeld worden, waardoor hij alles direct bij kan houden. Dit automatische voorraadbeheer is dus erg handig, zodat alles gelijk loopt en er geen verschillen zitten in bepaalde systemen. Zorg er dus voor dat het voorraadbeheer van de webshop gelijk loopt met het voorraadbeheer van de kassa door deze twee systemen met elkaar te koppelen. Erg handig voor de automatisering van uw kledingwinkel. Wilt u precies weten hoe deze software uw voorraadbeheer regelt? Neemt u dan even contact met ons op en wij vertellen u graag meer over deze koppeling binnen kassasystemen voor kledingwinkels.

WILT U EEN KLEDINGWINKEL KASSA KOPEN?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen kledingwinkel kassa? Neem dan vrijblijvend contact op om de opties te bespreken. Onze specialisten staan namelijk voor u klaar om de beste oplossingen op maat te maken die aansluiten bij uw wensen.  Door het invullen van de kassa configurator kunnen wij een passende prijsopgave doen.

WILT U WETEN WELKE WINKELS ER WERKEN MET DE KASSASYSTEMEN VAN STORECONTRL® CLOUD?

Voor de winkels die hebben gekozen voor een Kassasysteem, Winkelautomatisering van StoreContrl® Cloud via KassaCompany kunt u kijken bij onze referenties

WINKELAUTOMATISERING
NODIG?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar