kassasysteem voor Shopify

StoreContrl®  Cloud is de perfecte oplossing om uw kassasysteem te synchroniseren met uw Shopify webshop. Met de Shopify plugin voor StoreContrl® Cloud koppel je eenvoudig je kassasysteem met Shopify.
De producten, voorraad, kortingen, spaarsysteem worden automatisch gesynchroniseerd met de Shopify webshop. Dus geen handmatige invoer op meerdere plekken, maar alles geregeld vanuit één centrale plek. Via de uitgebreide instellingen pas je de plugin eenvoudig aan naar je wensen. StoreContrl Cloud is geschikt voor zowel kleine webshops met een beperkt assortiment, als voor webshops met duizenden producten.

Beheer zoveel webshops als je wilt met StoreContrl Cloud

Door de unieke "veel-op-veel" structuur van StoreContrl® Cloud is het mogelijk om een onbeperkt aantal webshops aan uw StoreContrl® Cloud systeem te koppelen.

Voorraden over alle webshops worden real-time bijgewerkt. Dus wanneer u een product op één webshop verkoopt, dan wordt de voorraad op alle webshops meteen bijgewerkt. 

One screen to rule them all

Beheer alle webshops eenvoudig vanuit één scherm

In het webshopbeheer scherm van StoreContrl® Cloud kunnen alle orders eenvoudig vanuit één scherm worden afgehandeld. Webshopbeheer geeft duidelijk aan van welke webshop de aankoop komt, of dat de order is afgehandeld en waar het product vandaan moet komen.

Tevens het annuleren of corrigeren van een weborder of de status van de orders vindt u makkelijk vanuit dit scherm. Makkelijker kan bijna niet.

Intelligente webshop afhandeling

Het is alsof je een extra werknemer in dienst hebt

Wij hebben onze webshop beheer ontwikkeld vanuit gemak. Is de webshop voorraad gekoppeld aan de voorraad van de winkel(s)? Dan bekijkt StoreContrl® waar het product het beste vandaan verzonden kan worden. Zo kijkt de webshopbeheer waar de bestelde producten van één order liggen zodat alles vanuit één winkel verzonden kan worden. Dat scheelt u een hoop handelingen én verzendkosten

Kan de order niet gecombineerd worden dan verdeeld StoreContrl® de order netjes over de winkels. Natuurlijk kunt u zelf ook bepalen waar de order terecht moet komen, het blijft tenslotte uw onderneming.

Koppeling met ander webshop platform?

StoreContrl® Cloud is te koppelen met verschillende webshops op basis van een plugin of API.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over de kassa-koppeling met Shopify. Als u een e-commercebedrijf runt of een online winkel wilt opzetten, is de integratie van uw kassasysteem met Shopify een slimme zet. Laten we eens kijken naar de voordelen en functionaliteiten van deze krachtige combinatie:

1. Efficiënte orderverwerking:

Door uw kassasysteem te koppelen aan Shopify kunt u uw bestellingen centraal beheren. Alle online en offline verkopen worden op één plek gesynchroniseerd, waardoor u een gestroomlijnd orderverwerkingsproces heeft. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten bij het handmatig invoeren van gegevens.

2. Voorraadbeheer in real-time:

Dankzij de koppeling tussen uw kassasysteem en Shopify heeft u altijd een actueel overzicht van uw voorraad. Wanneer een product wordt verkocht, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt in beide systemen. Dit voorkomt problemen zoals dubbele verkopen of het aanbieden van uitverkochte producten. U kunt uw voorraadniveaus efficiënt beheren en tijdig bijbestellen.

3. Naadloze productinformatie:

Met de kassa-koppeling kunt u productinformatie en prijzen eenvoudig synchroniseren tussen uw kassasysteem en Shopify. Wijzigingen in productdetails worden automatisch bijgewerkt op uw webshop, wat zorgt voor consistentie en nauwkeurigheid. Dit bespaart u tijd en moeite bij het handmatig bijwerken van gegevens op meerdere platforms.

4. Geïntegreerde rapportage en analyse:

Door uw kassasysteem te integreren met Shopify heeft u toegang tot uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden. U kunt belangrijke statistieken volgen, zoals verkoopomzet, best verkochte producten, klantgedrag en meer. Deze inzichten stellen u in staat om gefundeerde beslissingen te nemen, uw marketingstrategie te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

5. Eenvoudig beheer van meerdere verkoopkanalen:

Met de kassa-koppeling kunt u ook andere verkoopkanalen beheren naast uw webshop, zoals fysieke winkels, marktplaatsen en sociale media. U kunt al uw verkoopgegevens centraliseren en in één overzichtelijke omgeving beheren. Dit maakt het gemakkelijker om uw bedrijf uit te breiden naar nieuwe kanalen en uw omnichannel-strategie te optimaliseren.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de kassa-koppeling met Shopify en maak uw bedrijf klaar voor succes. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het integreren van uw kassasysteem met Shopify, zodat u kunt profiteren van naadloze orderverwerking, efficiënt voorraadbeheer en krachtige rapportagemogelijkheden.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar