RETAIL KASSASYSTEMEN

Kassasysteem nodig voor uw winkel? KassaCompany levert kassasystemen van eenvoudige tablet kassa tot volledige winkelautomatisering gekoppeld met een webshop of andere externe platformen.

Retail kassasysteem

Een kassasysteem is tegenwoordig meer dan een lade waarin het geld wordt opgeborgen of een kassa bonnetje wordt geprint Retail kassasystemen zijn een hulpmiddel voor uw winkel die een groot aantal administratieve taken overneemt en u inzicht geeft in de onderneming. Bijvoorbeeld met één druk op een knop uw voorraadwaarde weten. De winkelautomatisering  is gekoppeld met de voorraadadministratie. Zo kan via de kassa aangeven wanneer er weer bijbesteld dient te worden.

Een geschikt retail kassasysteem

Voor iedere branche is een passend kassasysteem, KassaCompamy geeft u graag het juiste advies. Wij hebben kassasystemen die geschikt zijn voor verschillende branches. 

Het is altijd belangrijk om voor het juiste kassasysteem te kiezen, of dit nu voor de horeca of voor de detailhandel is. Op basis van uw wensen kunnen wij u het juiste kassasysteem adviseren. Ga voor efficiency en overzichtelijkheid met een kassasysteem dat past bij je bedrijf en diensten. 

Een extra hulpje voor uw winkel

De moderne kassa kan natuurlijk heel veel. Met de moderne technologie verzamelt het kassasysteem allerlei gegevens voor je. Natuurlijk berekent hij geheel automatisch wat de klant totaal moet betalen, maar ook verschillende rapportages worden voor je berekend. En natuurlijk is de kassa ook een controlemiddel om te zien hoe het gaat met de onderneming. Hoe het gaat met de onderneming is ook één van de belangrijke redenen om een kassa te gebruiken. Het kassasysteem slaat alle gegevens over verkopen op en verzamelt deze in de loop van de dag.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar