Ontdek de nieuwste generatie POS systemen van KassaCompany 

Een POS, ook wel point of sale genoemd, betekent 'de plek waar een aankoop plaatsvind'. Als je de term zo bekijkt, kan het dus verschillende betekenissen hebben (bijv. een winkel, marktplein, warenhuis). Echter, veel winkeliers zien dit anders, en zien een POS als de plek rondom een kassa. Door deze kijk van winkeliers wordt een POS soms ook wel een point of purchase genoemd.

Een POS kassasysteem daarentegen is het systeem of de software dat ondersteuning biedt bij onder andere de verkoop, het rapporteren, managen, analyseren en beheren van de voorraad. Dit systeem kan vrij uitgebreid zijn, denk hierbij aan een computer, pinapparaat, bonnen printer en eventueel barcode scanner. 

Het verschil met een kassa is dan ook duidelijk. Bij beide is er een mogelijkheid tot afrekenen, echter heeft een POS kassasysteem diverse marketingtools en bevat het veel meer extra mogelijkheden. Een POS kassasysteem brengt ondernemen naar een hoger niveau!

Kassasysteem kopen?

Wij hebben voor iedere branche het juiste kassasysteem

ExtendaGO

Kassasysteem voor 
kleine Horeca & Retail

StoreContrl® Cloud

Kassasysteem voor 
Fashion & Retail 

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support en meer....

Management rapportages
Management rapportages
Klanten loyaliteid
Klanten loyaliteid
Webshop koppeling
Webshop koppeling

DOOR MODULAIRE OPBOUW NAAR WENS IN TE RICHTEN

Onze kassasystemen (pos-systemen) zijn geschikt voor professionele on- en offline ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming.

Nieuwste generatie kassasystemen

KassaCompany levert gebruiksvriendelijke kassasystemen voor verschillende branches: van kringloopwinkels  tot schoenen en van zelfstandige winkelier tot franchise! Onze kassasystemen behoren tot de nieuwste generatie winkelkassa's, zodat - bijvoorbeeld je kledingwinkel - aan alle voorwaarden voldoet om succesvol te zijn. Fysieke winkels worden moeiteloos gekoppeld aan één of meerdere webshops en dankzij de webshop koppeling heb je altijd en overal inzicht in actuele cijfers. Of het nu gaat om voorraadbeheer of verkoopcijfers. De uitgebreide rapportages verschaffen je direct inzicht in je omzet, door verkoopcijfers en marge zodat je altijd op het juiste moment je inkoopbeleid of verkoopstrategie kunt bijsturen.

Totaaloplossing

Het handmatig bijwerken van je voorraden is verleden tijd. De webshop wordt automatisch bijgewerkt met de artikelgegevens uit het kassasysteem. Online bestellingen handel je ook direct en snel af met ons kassasysteem. Ook je totale voorraad wordt bij iedere transactie door de winkelkassa-software meteen bijgewerkt, zodat je altijd inzicht hebt in actuele voorraadcijfers. Kortom: een totaaloplossing waarmee je veel tijd bespaart! 

Klanten spaarsysteem of cadeaubonnen

Wil je moeiteloos klantenkaarten en spaarpunten uitgeven? Voor ons kassasysteem is dat geen enkel probleem. Sterker nog, het levert je onmisbare kennis op over je klanten. Van iedere klant zie je wat wanneer is gekocht. Onmisbare data voor het bepalen of herijken van je inkoopbeleid, verkoopstrategie en acties dus! Beschik je over meerdere filialen? Dan koppelen we alle kassasystemen van alle filialen aan elkaar. Zo houd je heel simpel het overzicht op de cijfers van alle filialen. Bovendien signaleer je op die manier de verschillende trends per filiaal en kun je acties veel gerichter inzetten.

Informatie is altijd en overal toegankelijk

Door je retail kassasysteem in de cloud te laten draaien is je verkoopinformatie altijd en overal toegankelijk. Zelfs naar het maken van back-ups heb je geen omkijken meer. Onze winkelkassa's zijn voorzien van de StoreContrl® kassa software die direct is verbonden met de Cloud backoffice, even geen internet geen probleem! 

Zelfstandig, franchise of keten?

Of je nu zelfstandig ondernemer of beheerder van een franchiseformule bent. KassaCompany begrijpt de vraagstukken en uitdagingen waar jij als ondernemer mee worstelt. Wij hebben ruime ervaring op beide terreinen en weten dus wat er speelt in deze zeer concurrerende markt. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen indien er nog vragen zijn over ons kassasysteem. Een vrijblijvend advies gesprek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat is een kassasysteem?

'Kassasysteem' is een vrije vertaling van de term POS systeem, maar eigenlijk doet de term 'kassa' de capaciteiten van een POS systeem tekort.
Met een kassa kun je afrekenen, maar een POS (kassa)systeem geeft je inzicht in klantgegevens, verkoopstatistieken en voorraadinformatie.
Een POS (kassa)systeem combineert de functies van een normale kassa met krachtige marketingtools, een geïntegreerd CRM-systeem, uitgebreid voorraadbeheer, en solide rapportages.

Wat kost een kassasysteem?

Maak gebruik van onze kassasysteem configurator en wij maken voor u een prijsopgave voor een geschikt kassasysteem.

StoreContrl® Cloud Kassasysteem

Het POS systeem van StoreContrl® Cloud biedt zowel aan kleine als grote bedrijven een oplossing. Het systeem biedt u gebruiksvriendelijke automatisering- en e-commerce oplossingen en kan worden aangevuld met toepassingen die specifiek voor uw branche geschikt zijn. 

 Wilt u ook online eenvoudig kunnen ondernemen? Dan zorgen wij bij KassaCompany voor de juiste koppeling met uw webshop! Zo heeft u alles overzichtelijk in één systeem. 


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar