Blog over Kassasystemen: Kies Slim voor Jouw Onderneming

11-02-2024

Een doordacht kassasysteem is een essentieel hulpmiddel voor elke ondernemer, waarmee niet alleen tijd wordt bespaard, maar ook waardevolle inzichten worden verkregen in omzet, verkoop en voorraad. Maar welk kassasysteem past het beste bij jouw bedrijf? Ontdek hier alle opties, inclusief voor- en nadelen, om een weloverwogen keuze te maken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Traditionele Kassa: Eenvoudig en Betrouwbaar

De traditionele kassa is een betrouwbare keuze voor kleine ondernemingen, zonder de complexiteit van software. Ontdek de voordelen en overweeg of dit systeem past bij jouw behoeften.

Elektronische Kassa: Flexibiliteit in Bediening

Ontdek de mogelijkheden van een elektronische kassa, die meer flexibiliteit biedt met een elektronisch display en de optie om randapparatuur aan te sluiten, zoals barcodescanners.

Point-of-Sale (POS) Systeem: Alles-in-één Oplossing

Een POS-systeem gaat verder dan alleen afrekenen en biedt een uitgebreid scala aan functies, van voorraadbeheer tot loyaliteitsprogramma's. Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf.

Mobiel Kassasysteem: Flexibiliteit en Mobiliteit

Voor bedrijven die op verschillende locaties verkopen, biedt een mobiel kassasysteem flexibiliteit en mobiliteit. Ontdek hoe dit systeem jouw bedrijf kan ondersteunen.

Cloud-Based Kassasysteem: Schaalbaar en Toegankelijk

Met een cloud based kassasysteem zijn je gegevens altijd en overal beschikbaar, waardoor het ideaal is voor ondernemingen met meerdere filialen. Ontdek de voordelen van deze moderne oplossing.

ExtendaGO en StoreContrl® Cloud: Geavanceerde Opties

Ontdek de geavanceerde functionaliteit van kassasystemen zoals ExtendaGO en StoreContrl® Cloud, die verder gaan dan alleen afrekenen en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Kies Slim en Laat je Bedrijf Groeien

Het kiezen van het juiste kassasysteem is essentieel voor het succes van je onderneming. Laat je leiden door deze blog en neem contact met ons op voor persoonlijk advies om het beste systeem voor jouw bedrijf te vinden.

Welk Kassasysteem?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?