Touchscreen kassasysteem

28-05-2020

Een kassasysteem maakt steeds meer plaats voor kassa's die meegaan in de technologische ontwikkelingen van onze tijd. Steeds meer kassa's met toetsen verdwijnen en maken plaats voor een kassa met bediening via een touchscreen of tablet.

Touchscreen kassasysteem
Touchscreen kassasysteem

Wat zijn de voordelen van een touchscreen kassasysteem?

Een touchscreen kassasysteem biedt voordelen ten opzichte van andere modellen. Dit is dan ook de reden dat deze kassa's steeds meer in intrede doen binnen verschillende sectoren. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een dergelijke kassa? En wat heeft u er aan voor uw bedrijf? Hieronder een overzicht van enkele voordelen:

Snelheid. U ziet alles direct in uw scherm en kunt uw keuzes maken door simpelweg te klikken, Dit bevordert de snelheid van bijvoorbeeld het afrekenen. Klanten kunnen zo sneller geholpen worden, zodat er minder lange wachtrijen bij de kassa zijn.

Efficiëntie. U kunt uw producten gemakkelijk onderverdelen in groepen. Zo weet u of uw medewerker bij het afrekenen precies waar een bepaald product in het systeem gevonden kan worden. Dit voorkomt nodeloos lang zoeken. Daarnaast is het display op maat in te delen en wordt er gewerkt met een herkenbaar format. Nieuwe medewerkers kunnen gemakkelijk met het systeem werken en hoeven niet of nauwelijks ingewerkt te worden.

Inzicht. Een touchscreen kassa zorgt ervoor dat u zeer veel informatie binnen handbereik heeft. Zoals aangegeven kunt u gemakkelijk categorieën en producten aanmaken, maar een dergelijk systeem geeft u ook direct inzicht in bijvoorbeeld de voorraad en uw administratie. Binnen enkele klikken heeft u inzicht in voorraadbeheer en kunt u bijvoorbeeld de dag-, week- of maandomzet raadplegen.

Bescherming. Een touchscreen kan ook bediend worden met natte of vuile handen. Traditionele kassa's zijn op dat vlak een stuk kwetsbaarder.

Welke bedrijven hebben behoefte aan een touchscreen kassa?

Gezien de voordelen van een touchscreen kassa kunnen veel bedrijven baat hebben bij het gebruik hiervan. Hierbij gaat het dan vooral om bedrijven waar dagelijks veel producten afgerekend worden. Dit is bijvoorbeeld het geval in een supermarkt. Dat is dan ook de reden dat de touchscreen hier steeds meer zijn intrede doet. Maar ook andere bedrijven zoals bouwmarkten en tuincentra maken gebruik van dit systeem. Ook binnen de horeca wordt veelvuldig gebruik gemaakt van touchscreen kassa's. Sneller en efficiënter werken is iets wat eigenlijk ieder bedrijf wel wil. De verwachting is dan ook dat het aantal bedrijven dat touchscreens gebruikt gestaag zal toenemen.

Wat is de prijs van een touchscreen kassasysteem?

De prijs van een touchscreen kassasysteem is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard verschillen de prijzen per fabrikant, alhoewel deze natuurlijk niet te ver uit elkaar zullen gaan zitten met hun prijzen. Daarnaast maakt het ook uit hoe uitgebreid het systeem is. De functionaliteiten van een dergelijke kassasystemen zijn afhankelijk van de geïnstalleerde software.

Wilt u een prijsopgave voor een touchscreen kassa neem dan contact op met on op voor een prijsopagave.

TOUCHSCREEN 
KASSASYSTEEM?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar

Bank: NL49 KNAB 0257 4784 42 | BTW nr.: NL002120692B50 | Kvk-nr.: 7197175