De Toekomst van Betalen: SoftPOS 

01-11-2023

In de dynamische wereld van betalingen is de term SoftPOS de afgelopen jaren steeds meer in opkomst. Bij KassaCompany zijn we er trots op dat we vooroplopen in deze opwindende ontwikkeling, en we bieden je de mogelijkheid om betalingen te ontvangen via je Android smartphone. Laten we dieper ingaan op de revolutionaire wereld van SoftPOS en ontdekken waarom het de toekomst van betalen is. 

Wat is SoftPOS?

SoftPOS is niet z zomaar een nieuwe betaaloplossing; het is een ware revolutie in de betaalindustrie. De speciaal ontwikkelde app stelt je in staat om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier betalingen te ontvangen via je smartphone. Met behulp van Near Field Communication (NFC) kunnen kaartgegevens moeiteloos worden gelezen, versleuteld en omgezet in transactieverzoeken. Het resultaat? Een complete betaaloplossing waarmee je moeiteloos contactloze betalingen kunt verwerken, allemaal binnen handbereik van je mobiele apparaat.

Is een kassakoppeling met SoftPOS mogelijk?

Bij KassaCompany begrijpen we dat naadloze integratie van betaalsystemen cruciaal is voor jouw bedrijf. De SoftPOS-technologie van VivaWallet kan eenvoudig worden geïntegreerd met onze kassasystemen via een flexibele API-koppeling. We bieden deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat de kassakoppeling soepel en efficiënt verloopt.

Is SoftPOS veilig?

Bij KassaCompany staat veiligheid voorop. We begrijpen dat je je zorgen kunt maken over de veiligheid van betalen via een smartphone-app. De SoftPOS-oplossing voldoet aan strenge beveiligingseisen en certificatieprocedures, vergelijkbaar met traditionele pinautomaten. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op de beveiliging van jouw en je klanten gegevens.

De pinautomaat is de oude, SoftPOS is de toekomst

Hoewel traditionele pinautomaten nog steeds hun waarde blijven houden , is SoftPOS de toekomst van betalen. Waar pinautomaten vaak een lange levensduur hebben, evolueert SoftPOS voortdurend. Deze technologie biedt binnenkort zelfs meer betaaldiensten en functionaliteiten dan traditionele pinautomaten. Dit maakt SoftPOS bij uitstek geschikt voor kleine en startende ondernemers die modern willen betalen zonder enorme investeringen.

Kies voor de toekomst met SoftPOS

Bij KassaCompany begrijpen we dat de toekomst van betalen hier en nu is. Daarom bieden we SoftPOS in combinatie met ExtendaGO als een van onze vlaggenschipoplossingen. Als toonaangevende leverancier van betaaloplossingen staan we klaar om je te begeleiden naar een efficiëntere, veiligere en meer flexibele manier van betalen. De overstap naar de toekomst van betalingen begint bij KassaCompany's.

Ontdek de voordelen van betalingen en afrekenen op de smartphone, ervaar de soepele integratie in jouw kassasysteem en vertrouw op de toonaangevende veiligheidsnormen van KassaCompany. Betalen zal nooit meer hetzelfde zijn. Kies voor de toekomst met SoftPOS en breng jouw betalingservaring naar een hoger niveau.

SoftPOS

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?