Met KassaCompany is meten is weten

10-10-2023

In de dynamische wereld van de mode en retail is het maken van de juiste keuzes cruciaal. Welke trends volgen we komend seizoen? Hoeveel voorraad moeten we inkopen? Wat zijn onze best verkopende items? De antwoorden op deze vragen liggen verscholen in de gegevens die we verzamelen en analyseren. In deze blog duiken we dieper in het belang van gegevensgestuurde beslissingen voor mode-ondernemers en introduceren we een krachtig hulpmiddel dat u kan helpen bij het nemen van de juiste stappen: StoreContrl®. Ontdek hoe deze winkelautomatiseringsoplossing uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

In de modebranche draait alles om slimme keuzes. Welke collectie voor het nieuwe jaar kiest u? Hoeveel moet u inkopen? En welke items vliegen de deur uit? Het antwoord op deze vragen ligt in de gegevens die u tot uw beschikking heeft. Maak het nemen van deze beslissingen gemakkelijker met de juiste informatie.

Meten betekent weten

Met StoreContrl, ons uitgebreide winkelautomatiseringspakket, heeft u alles in handen:

  • Gedetailleerde verkoopanalyses
  • Topverkopende producten in één oogopslag
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Real-time omzetberekeningen
  • Volledige controle over uw verkoopproces

Een bewezen keuze

Dankzij onze jarenlange ervaring en toewijding is StoreContrl® uitgegroeid tot dé standaard in winkelautomatisering voor de retail- en modebranche. Honderden winkels in Nederland en België vertrouwen op ons als hun betrouwbare partner.

Gratis adviesgesprek

Wij begrijpen dat elke winkel uniek is, daarom bieden wij een vrijblijvend adviesgesprek aan. Samen bekijken we welke oplossing het beste bij uw specifieke situatie past. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming.

Maak vandaag nog een afspraak

Of u nu wilt dat we bij u langskomen of liever een online presentatie, wij staan voor u klaar. Wilt u ontdekken wat we voor uw winkel kunnen betekenen? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak in met een van onze adviseurs.

Wij zien uit naar uw reactie!

Meten is weten

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?