Maak uw producten lokaal vindbaar

22-09-2020

Consumenten zoeken steeds vaker online waar producten in de buurt te koop zijn. De laatste twee jaar is die behoefte zelfs met 500% gegroeid!* Maar omdat het assortiment van lokale winkels vaak slecht (of helemaal niet) online te vinden is, vertaalt zich dit niet in meer verkopen. Lokale winkels zullen alleen profiteren als de online zichtbaarheid van wat ze verkopen toeneemt. Met de Shopping Portal van Zupr kan online vraag moeiteloos worden gekoppeld aan lokaal aanbod.

"Warenhuis" van de toekomst

Het voordeel van de Shopping Portal van Zupr is dat alle producten doorzoekbaar zijn zoals bij de grote webshops en online marktplaatsen. Dus op naam of merk, maar bijvoorbeeld ook op exacte maat of kleur. Al het gemak van online, maar dan gecombineerd met de voordelen van lokaal. Op die manier kunnen lokale winkeliers serieus terrein terugwinnen op pure online spelers. Het fysieke winkelgebied als online warenhuis van de toekomst!

Eenvoudig in gebruik voor retailers

In tegenstelling tot veel andere retailplatformen is Zupr voor iedere retailer toegankelijk. Van de kleine retailer op de hoek tot de grootste winkelketens. Voor kleine retailers hebben we bijvoorbeeld een smartphone app ontwikkeld waarmee ze binnen 15 minuten hun verkooplocatie en producten kunnen aanmelden. Gewoon door producten in de winkel te scannen. Ze zijn dan direct online te vinden via alle kanalen die Zupr bediend. Want alleen als iedereen meedoet, wint de lokale retail!

Online vindbaar zonder webshop

Waar producten in de buurt te koop zijn, is online vaak lastig te achterhalen. Consumenten die offline willen kopen, moeten hun aanschaf dan alsnog online doen.

Door via Zupr aan te geven wat u verkoopt, kunnen merken consumenten doorsturen naar uw verkooppunt. U bepaalt zelf voor welke producten u gevonden wilt worden en de mate waarin voorraad- en prijsinformatie aan consumenten wordt getoond. In het simpelste geval kiest u ervoor geen voorraad en prijzen weer te geven. De consument kan daarover dan rechtstreeks contact met u opnemen.

Uw kassasysteem koppelen? 

De product en voorraad gegevens in uw StoreContrl® Cloud kassasysteem worden automatisch gekoppeld met uw Zupr platform. In uw Zupr platform bepaald u zelf welk artikelen u zichtbaar wilt maken.

Meer informatie zie www.zupr.io/nl/

Zupr koppelen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar