Kassasysteem kopen?

09-04-2020

U bent van plan een kassasysteem aan te schaffen? Goed idee, maar er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Uiteraard adviseren wij u vrijblijvend om de juiste kassa te kiezen die bij u en uw onderneming past en voor een kassasysteem dat u helpt. 

BUDGET KASSASYSTEEM

Dit ligt een beetje voor de hand, maar is zeker van belang. Bedenk vooraf goed wat u kunt uitgeven voor een nieuw kassasysteem. Naast het kopen van het kassasysteem bestaan er ook mogelijkheden om een kassasysteem te leasen of te huren.

VOORRAAD

Het is natuurlijk wel zo prettig en handig om een kassasysteem te hebben die de voorraad bijhoudt. Oudere kassa's beschikken vaak nog over groepen, hier kan geen voorraad worden bijgehouden. Nieuwe digitale kassa's beschikken hier wel over. Bij Casacom beschikken we over diverse retail kassasystemen, zoals StoreContrl Cloud. Onze jarenlange ervaring in de detailhandel heeft geleid tot een softwareoplossing die regelrecht aansluit op alle eisen die u stelt aan een voorraadbeheerprogramma. StoreContrl is dé detailhandelkassa bij uitstek en staat voor gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, overzicht en eenvoud en dat is wel zo prettig!

PRODUCTBEHEER

Vaak kost dit u veel tijd. Gelukkig kunt u dankzij de technologische ontwikkelingen van vandaag tijd besparen door innovatieve kassasystemen.

RAPPORTAGES

Welke rapportages wenst u uit het systeem te halen? Met de mogelijkheid tot een koppeling met een BI-Systeem (custom reporting) waardoor alle rapportages mogelijk zijn.

FUNCTIES

Wilt u een kassasysteem dat over vele functies beschikt? Kies dan voor een all-in-one systeem, zoals StoreContrl Cloud. Wat houdt dan in vraagt u zich af? Backoffice- en frontoffice-informatie in één, klantenbeheer gekoppeld aan managementinformatie, mogelijkheid om uw klanten selectief te mailen, opties voor spaarsystemen en/of klantenpassen en nog veel meer!

WEBSHOP KOPPELING

Wilt u 1 of meerdere webshops of marketplaces zoals o.a. winkelstraat.nl of topshoe.nl koppelen aan het kassasysteem.

PIN KOPPELING

Kan de kassa communiceren met een PIN automaat.

KLANTEN SYSTEEM /LOYALTY

Een goed kassasysteem heeft de mogelijkheid om klantdata te verzamelen. Met deze klantdata kunt u gerichte marketing acties uitvoeren.

VEILIGHEID

Kies altijd voor een kassasysteem die goed beveiligd is. Hierbij valt te denken aan een kassa die te blokkeren is of online beveiliging. Het laatste is zeker belangrijk indien uw kassasysteem verbinding met internet maakt.

UPDATES

Ondersteunt uw nieuwe kassasysteem ook updates? Een update wordt vaak uitgevoerd voor nieuwe opties en meer veiligheid. Informeer naar de update mogelijkheden en of hier extra kosten aan verbonden zijn.

MEERDERE KASSA'S

Wenst u in de toekomst uit te gaan breiden en is het dan mogelijk om meerdere kassa's aan het kassasysteem te koppelen? Vraag naar de opties voor synchronisatie. Het is natuurlijk in veel situaties ideaal om aan één systeem meerdere kassa's te verbinden.

MEERDERE FILIALEN

Wilt u uitbreiden naar meer filialen of heeft u reeds meerdere filialen? Welke wensen heeft u op dit gebied? U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om de voorraad op alle locaties beschikbaar te maken voor verkoop. Dit kan bijvoorbeeld via een webshop filiaal (onbemande kassa) of via een filiaal met een bemande kassa. Via de bemande kassa kan er dan aangegeven worden dat het artikel later opgehaald wordt of naar de klant wordt verstuurd.

SUPPORT

Is er een vorm van support? Een punt waar vragen gesteld kunnen worden en u alles nog eens op uw gemak na kunt lezen?

INNOVATIE EN FUNCTIONALITEIT

Wat voor visie heeft u voor ogen? Past het kassasysteem bij deze visie? Biedt het de mogelijkheden waar u naar op zoek bent? Indien u op zoek bent naar een kassasysteem die stabiliteit, overzicht, gebruiksvriendelijk is en eenvoudig in gebruik? Kies dan voor onze StoreContrl Cloud.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar

Bank: NL49 KNAB 0257 4784 42 | BTW nr.: NL002120692B50 | Kvk-nr.: 7197175