Vind jouw Perfecte Kassasysteem bij KassaCompany

03-10-2023

Welkom bij KassaCompany, waar je het kassasysteem naar eigenwens kunt creëren. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een aanpasbaar kassasysteem aan dat volledig naar jouw wensen kan worden samengesteld. Met veel beschikbare integraties en een flexibele aanpak, is er altijd een perfecte oplossing voor jouw onderneming. Lees verder om te ontdekken hoe we dit mogelijk maken!

Wat is een Modulair Kassasysteem

Bij KassaCompany zijn we voorstander van eenvoud en flexibiliteit. Ons modulaire kassasysteem is gebaseerd op het idee van aanpasbare componenten. Dit betekent dat jij, als klant, de touwtjes in handen hebt om jouw kassa naar eigen inzicht samen te stellen. We maken complexiteit eenvoudig. Dankzij de verscheidenheid aan beschikbare aanpasbare elementen kun je precies die functies kiezen die jouw bedrijf nodig heeft, zonder onnodige ballast.

Jouw Ideale Kassa bij KassaCompany

Bij KassaCompany willen we dat je moeiteloos jouw eigen kassa kunt vormgeven. Dankzij onze diverse modules kun je altijd een optie vinden die perfect bij jouw bedrijf past. Onze deskundige adviseurs, staan klaar om je te ondersteunen. Tijdens een adviesgesprek, of dat nu plaatsvindt bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, nemen we de tijd om te begrijpen waar jouw behoeften en uitdagingen liggen. Samen doorlopen we het proces en vinden we altijd een passende oplossing dankzij ons aanpasbare kassasysteem. 

Aanpasbare Kassa die Altijd Past

Voor de Horeca: Heb je een restaurant, café of een ander type horecabedrijf? Onze Horeca Tafelregistratie module biedt uitkomst. Hiermee kun je bestellingen plaatsen en afrekenen. Deze functie voldoet aan de wensen van jouw gasten en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld gesplitst te betalen. Ook biedt het personeel de nodige ondersteuning, omdat het kassasysteem met hen meedenkt.

Voor de Retail: Beheer je een winkel? Wij hebben een oplossing voor verschillende branches waaronder mode, sport, schoenen en lingerie. Dan is onze Voorraadbeheer module ideaal om alles overzichtelijk te houden. Deze module biedt inzicht in de voorraad, maakt het mogelijk om gedetailleerde inkooplijsten en besteladviezen te genereren, en geeft direct inzicht in de artikelhistorie. Bovendien kan het systeem de voorraadoverzichten op een specifieke datum tonen en besteladviezen per leverancier genereren.

Voor Alle Soorten Bedrijven: Ook als jouw bedrijf een andere aard heeft, hebben we een oplossing die bij jou past. Als je interesse hebt in een van deze modules, meer informatie wilt, of een adviesgesprek wilt aanvragen, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale oplossing!

Jouw Perfecte Kassasysteem Wacht Op Jou!

Wacht niet langer en ontdek hoe KassaCompany jouw bedrijf kan ondersteunen met een aanpasbaar kassasysteem dat aan al jouw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw perfecte kassa samenstellen!

Modulaire kassa

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?