Goedkoop kassasysteem 

13-05-2020

Heeft u een winkel, restaurant of sport kantine en wilt u een goedkope kassa kopen? Dan bent u bij www.kassacompany.nl op het juiste adres. Door ons jaren lange ervaring in kassasystemen voor verschillende branches hebben we de juiste oplossing voor uw bedrijf.

We zorgen voor complete kassa automatisering op maat, zodat u er zo goed mogelijk mee overweg kunt. Maar hebben ook goedkope kassasystemen waar beperkte uitleg voldoende voor is en waarbij een abonnement niet verplicht is.. Een kassa is een belangrijk onderdeel van de verkoop. Hiermee laat u namelijk de laatste indruk achter op de klant bij het betalen, de kassa is de plek waar de klant zijn of haar ervaring met uw bedrijf afrondt. 

Het Pos-Contrl kassasysteem is eenvoudig in gebruik en hoeft geen training voor gevolgd te worden. Door de lage investering en zonder verplicht maand abonnement is deze kassa zeer geschikt voor bedrijven met beperkte producten en/of op omzet groep willen afrekenen.

Kassasysteem configurator 

Bent u op zoek naar een kassa en wilt u een kassa kopen voor uw onderneming, maar u weet niet zo goed waar u allemaal aan moet denken? Vraag dan onze specialisten om hulp en vul de kassasysteem configurator in. Een kassa kopen is een beste investering en dan wilt u ook dat het bij u en de onderneming past. Wij adviseren u graag. Heeft u de kassa gekocht, dan adviseren we u graag met de inkoop, begeleiden we u met de inrichting van uw afrekensysteem en helpen we uw medewerkers met het gebruik van de kassa's. We zorgen dat alle kassasystemen gebruiksklaar worden afgeleverd. 

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar