BOEKHOUDKOPPELING VOOR UW KASSASYSTEEM

23-11-2020

Koppel eenvoudig je StoreContrl® Cloud kassasysteem met je administratie pakket. Geen tijdrovende handmatige invoer meer maar een automatische verwerking van uw dagelijkse kasboeking. Binnen 5 minuten kunnen we ook uw omgeving aansluiten. Momenteel bieden we deze koppeling aan voor Exact Online, Snelstart en Visma. Beschikt u over een ander pakket en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

U BENT TOCH OOK HET LIEFS BEZIG MET UW KLANTEN?

Helaas gaat dat niet altijd en heeft de administratie ook uw tijd en aandacht nodig. Uiteraard zijn alle cijfers en administratieve handelingen daarin belangrijk maar ook tijdrovend. Zeker in tijden van personeelstekorten is het goed om zelf op de werkvloer te staan in plaats van achter uw bureau te zitten. Ook de kosten van een accountant kunnen enorm oplopen als u deze per uur betaald. Waarom deze kosten laten oplopen als u het ook gemakkelijk kunt automatiseren en koppelen aan uw kassasysteem?

EEN MOOIE UITBREIDING OP UW KASSASYSTEEM

Geen ouderwetse import en export van allerlei moeilijke bestanden. Een geautomatiseerde boekhoudkoppeling met uw boekhoudprogramma doet de administratie voor u. De gegevens vanuit het StoreContrl kassasysteem worden via de zogeheten API dagelijks in uw boekhoudpakket geimporteerd.

WAT DOET EEN BOEKHOUDKOPPELING MET UW KASSASYSTEEM VOOR U

De volgende punten worden middels de koppeling doorgeschoten naar uw boekhouding:

  • Omzet op grootboekniveau
  • Specificatie af te dragen BTW
  • Betaalwijze op grootboekniveau

HET AUTOMATISEREN VAN UW ADMINISTRATIE  VIA UW KASSA

KassaCompany voorziet in een koppeling met het grootste gedeelte van de bekende boekhoudpakketten zoals Twinfield, Exact Online, Yuki, Visma. en Snelstrart.

Koppeling boekhouding?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar