REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN KASSASYSTEEM

16-11-2020

Winkel automatisering is tegenwoordig erg belangrijk. Dit kun je gemakkelijk doorvoeren met een vernieuwd kassasysteem, waarmee je veel meer kunt dan alleen afrekenen. Wij hebben verschillende uitgelichte branche oplossingen, waaronder automatisering voor de fashion, retail automatisering, eenvoudige kassa's en maatwerk oplossingen. Op deze manier wordt het werken een stuk productiever en direct een stuk leuker. Als alles overzichtelijk is, wordt het natuurlijk ook een stuk gemakkelijker.

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJK KASSASYSTEEM

Met een kassasysteem is alles erg gebruiksvriendelijk. Het kassasysteem geeft direct inzicht in verschillende rapportages die van belang zijn bij een organisatie. Daarbij staat afrekenen natuurlijk voorop en zijn er verder geen ingewikkelde functies. Dit is weer van groot belang bij nieuwe werknemers, want zo wordt het inwerktraject een stuk gemakkelijker en sneller. Op deze manier kunt u uw klanten een stuk sneller en professioneler bedienen.

VOORRAAD EN BEHEER

Niet alleen kunt u dus afrekenen met een kassasysteem, maar kunt u ook verdere informatie inzien dat van belang is. Denk hierbij aan de voorraad, het beheer, uw omzet en marge wat zichtbaar is op elk gewenst apparaat. 

LOYALTY

Om uw klanten te belonen en er voor te zorgen dat ze vaker uw winkel bezoeken kunt u gebruik maken van het spaarsysteem. Stuur een waarde cheque naar uw klant voor extra verkopen.

MEER WETEN OVER KASSASYSTEMEN

Zijn dit al genoeg redenen om een kassasysteem aan te schaffen? Geef bij ons team aan wat voor verschillende aspecten u wenst in uw kassasysteem en wij kunnen een gepast systeem aanraden. Daarbij kunnen wij ook maatwerk leveren, zodat u alles heeft wat u wenst. Vragen? Ons team helpt u graag verder zodat zij u kunnen voorzien van een passend advies.

Waarom een kassasysteem?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wilt u een offerte voor een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar