KassaCompany klantcase StoryTiles

KassaCompany is gecertificeerd dealer van de tablet kassa ExtendaGO, welke door vele retailers in Europa wordt gebruikt. Lees hieronder het verhaal en zie hoe ze onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen gebruiken om hun onderneming te laten groeien. 

Over StoryTiles

Vanuit de studio aan het Amsterdamse IJ wordt al sinds 2007 in het voor- en najaar een nieuwe collectie uitgebracht. StoryTiles bakt haar tegels in eigen land op ambachtelijke manier in een traditionele oven. StoryTiles verkoopt aan meer dan 300 winkels in 20 verschillende landen.

Alle tegeltjes zijn voorzien van een ophanghaakje om als kleine kunstwerkjes opgehangen te worden. StoryTiles zijn hitte- en waterbestendig, dus betegelen in badkamer of keuken kan ook. "A Tile with a Smile!" 

De vraag

StoryTiles benaderde KassaCompany voor een kassasysteem voor hun nieuwe winkel in het mooie 9 straatjes winkelgebied in het centrum van Amsterdam voor het eenvoudig kunnen afrekenen en beheer van voorraad. De specifieke wens was dat het kassasysteem op een tablet geïnstalleerd kon worden. 

Er werden verschillende kassasystemen bekeken, waarna de keuze viel op ExtendaGO van Extenda Retail. Krista: De keuze viel op ExtendaGO door de combinatie van gebruiksvriendelijkheid en lay-out. Ook heeft het een fijne backoffice waar je alles eenvoudig kunt uitlezen en het gemakkelijk is om producten toe te voegen. Je hoeft daarvoor niet eens in de winkel te staan. Ook het fijne gesprek met Kassacompany was medebepalend.

De oplossing 

ExtendaGO iPAD pos oplossing in combinatie een gekoppelde pinautomaat. 

Het resultaat

Inmiddels maakt Storytiles gebruik van de ExtendaGO iPad POS-oplossing voor het filiaal in Amsterdam en Arnhem. Uiteraard met een gekoppelde pinautomaat. De implementatie verliep zeer soepel. Krista: "Je hoeft alleen maar een lijst aan te leveren en de rest wordt voor je gedaan. Ook het aansluiten van het pinautomaat verliep vlekkeloos en als er toch iets was, dan stond er gelijk iemand voor je klaar. We zijn super blij met het resultaat."

Klant aan het woord

Krista Spiegeler van Storytiles: "De belangrijkste eis was gebruiksvriendelijkheid. Dat betekent dat alles overzichtelijk moet zijn, zonder al te veel poespas en met een mooie lay-out. Iedereen moet ermee kunnen werken en daar moet niet te veel uitleg voor nodig zijn."

Inmiddels maakt StoryTiles gebruik van de ExtendaGO iPad POS-oplossing in combinatie een gekoppelde pinautomaat. De implementatie verliep zeer soepel. Krista: "Je hoeft alleen maar een lijst aan te leveren en de rest wordt voor je gedaan. Ook het aansluiten van het pinautomaat verliep vlekkeloos en als er toch iets was, dan stond er gelijk iemand voor je klaar. We zijn super blij met het resultaat."


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar