KassaCompany klantcase

KassaCompany is gecertificeerd dealer van StoreContrl® Cloud, welke door vele retailers wordt gebruikt. Lees hieronder het verhaal en zie hoe ze onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen gebruiken om hun onderneming te laten groeien.

Smitschoenen

Smit Schoenen in Mijdrecht is een echte schoenenspeciaalzaak. Hier krijg je altijd een deskundig advies en worden je veters nog voor je gestrikt. Niet voor niets belandde Smit bij het RTL4-programma De Beste Van Nederland uit 2.600 winkels in de top 10 van beste schoenenzaken van Nederland! 

De vraag

Jacqueline Smit nam contact op met KassaCompany voor een geschikt kassasysteem voor de schoenenbranche ter vervanging van de huidige oplossing.

De oplossing 

Met StoreContrl® Cloud als winkelautomatisering software en de de juiste begeleiding bied KassaCompany de juiste oplossing. 

Het resultaat

Een eenvoudig in gebruik kassasysteem met voorraadbeheer en rapportages in combinatie met ondersteuning op de software. 

Klant aan het woord

Eigenaresse Jacqueline Smit: 

"Super systeem! Zeer tevreden. Makkelijk in het gebruik! Ik had een waardeloos systeem van een andere leverancier wat totaal niet werkte! Ik heb dat 2 jaar een kans gegeven maar het was de hel op aarde. Dit is een verademing. Kan het iedereen aanbevelen. Alle belangrijke cijfers haal ik eruit en de kassa is ook makkelijk. Jeroen is erg behulpzaam en geen vraag is er 1 teveel. Toppers"


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar