KassaCompany klantcase

KassaCompany is gecertificeerd dealer van StoreContrl® Cloud, welke door vele retailers wordt gebruikt. Lees hieronder het verhaal en zie hoe ze onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen gebruiken om hun onderneming te laten groeien.

Cyan kringloop

CYAN Kringloop Heerhugowaard is een unieke kringloopwinkel van en voor Dijk en Waard. Wij geloven in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. 100% van onze winst gaat naar lokale goede doelen. 

De vraag

Het kassasysteem dat Cyan had  had overgenomen installeren en voorzien van de nieuwste StoreContrl software en het verzorgen van de uitleg. Daarnaast moest het mogelijk zijn om de ingenomen goederen te voorzien van prijskaartjes zodat deze aan de kassa gescand konden worden voor een snelle kassa afhandeling.

Het bieden van ondersteuning op de hard- en software.

De oplossing 

Het plaatsen van het StoreContrl® kassasysteem gekoppeld met een pinautomaat en de medewerkers voorzien van de juiste instructies.

Het resultaat

Een eenvoudig in gebruik kassasysteem met voorraadbeheer en rapportages in combinatie met ondersteuning op de software.  

Klant aan het woord

Stephan Barendse: "Wij werken nu a 3 jaar met KassaCompany. Ze bieden zeer veelzijdige en gebruikersvriendelijke oplossingen in de retail. De persoonlijke en prompte benadering is heel prettig. Ik raad ze van harte aan!"


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar