kassasysteem configurator 

"Ontdek de perfecte kassa voor uw onderneming met de Kassa Configurator!"

Ontdek de perfecte kassa-oplossing met onze kassa configurator - Maak jouw ideale kassasysteem op maat bij Kassacompany. Met onze gebruiksvriendelijke configurator kun je eenvoudig de benodigde functies en specificaties selecteren die het beste passen bij jouw bedrijf. Of je nu een winkel, restaurant, of horecabedrijf hebt, onze configurator biedt een breed scala aan aanpasbare opties, zoals touchscreen-functionaliteit, bonprinter, voorraadbeheer en nog veel meer. Met onze configurator zorgen we ervoor dat je een kassa-oplossing krijgt die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften en budget. Begin vandaag nog met het bouwen van jouw ideale kassasysteem en verbeter de efficiëntie van je bedrijfsactiviteiten met Kassacompany."

Kassasysteem, webshop of betaaloplossing nodig voor je winkel? 

Kassasystemen voor Winkels en Retail: Optimaliseer je Bedrijfsvoering

In een tijd waarin consumenten steeds vaker online winkelen, blijft de offline ervaring cruciaal. De synergie tussen verschillende verkoopkanalen lijkt voor consumenten de ideale aanpak te zijn. Toch kan het voor ondernemers een uitdaging zijn om dit naadloos te realiseren. Gelukkig kan een geavanceerd kassasysteem hierbij van onschatbare waarde zijn.

Een modern kassasysteem overstijgt het eenvoudige afrekenproces. Het fungeert als een essentiële ondersteuning voor retailers in hun dagelijkse operationele taken. Zo integreert een geavanceerd kassasysteem automatisch met je voorraadbeheer, klantgegevens en boekhoudsoftware. Hierdoor verlopen alle bedrijfsprocessen soepel en efficiënt, waardoor jij je kunt concentreren op de groei van je onderneming.

Verschillende soorten kassasystemen voor detailhandelaars: een overzicht

Met de toenemende groei van aanbieders van Point of Sale (POS) systemen wordt het voor retailers steeds uitdagender om het ideale systeem te kiezen. Elke aanbieder beweert dat hun POS systeem het beste is, waardoor het maken van een keuze bemoeilijkt wordt. Over het algemeen worden kassasystemen onderverdeeld in twee categorieën:

  1. Traditionele kassa's: Deze kassa's combineren een bonnenprinter, een minidisplay en een kassalade in één apparaat. Ze worden doorgaans bediend en geconfigureerd met behulp van een computer of bijbehorende software.

  2. Elektronische kassasystemen: Deze systemen worden uitsluitend ondersteund door een computer, waardoor de afzonderlijke componenten gemakkelijk op elkaar kunnen worden afgestemd.

Door deze twee hoofdcategorieën te begrijpen, kunnen retailers beter bepalen welk type kassasysteem het beste past bij hun behoeften.

Naast de genoemde kassasystemen, wint ook het gebruik van iPad-kassasystemen aan populariteit. Met iPad-kassasystemen wordt een tablet of smartphone ingezet die alle instellingen en programma's overneemt en naadloos met elkaar verbindt, waardoor het beheer eenvoudiger wordt.

Omnichannel softwareoplossingen voor detailhandel en horeca

Een efficiënt kassasysteem voor detailhandel moet anders functioneren dan een systeem voor de horeca. Met de opkomst van omnichannel retail, waar zowel online als offline verkopen plaatsvinden, is het van cruciaal belang dat de voorraadniveaus nauwkeurig worden bijgehouden en gesynchroniseerd zijn. Het voorkomen van het plaatsen van online bestellingen voor producten die niet beschikbaar zijn, is een prioriteit. Een geavanceerd POS-systeem voor winkels biedt daarom uitgebreide voorraadbeheerfuncties.

Bovendien zijn loyaliteitsprogramma's gebruikelijker in de detailhandel dan in de horeca. Daarom is het handig als het POS-systeem klantbeheerfunctionaliteiten biedt. Hiermee kunnen winkeliers klantendatabases opbouwen en loyaliteitsprogramma's implementeren om klanten aan hun winkel te binden.

Belangrijkste criteria voor een POS-systeem voor retailers

Het belang van POS-systemen reikt verder dan louter betaalfunctionaliteit. Moderne POS-systemen bieden klanten de mogelijkheid om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen, terwijl ze retailers voorzien van essentiële informatie om hun bedrijf te laten groeien en te optimaliseren. Naast naleving van wettelijke vereisten en acceptatie van diverse betaalmethoden, moet een effectief POS-systeem aan verschillende andere criteria voldoen, waaronder:

  1. 1. Flexibele kortings- en annuleringsfunctionaliteit
  2. 2. Vrije invoer van prijzen voor aanpasbaarheid
  3. 3. Beheer van tegoedbonnen voor klantloyaliteit
  4. 4. Dagelijks kasboek voor nauwkeurige financiële registratie
  5. 5. Snelle invoer van diverse producten voor efficiëntie
  6. 6. Ondersteuning voor verschillende BTW-tarieven
  7. 7. Mogelijkheid voor mobiele inventarisatie-invoer

Het kiezen van een POS-systeem dat aan al deze eisen voldoet, is essentieel voor een soepele werking en groei van een retailonderneming.

KASSASYSTEEM KOPEN?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar