Het kassasysteem voor je kledingwinkel met voorraadbeheer en rapportages

Waar mode en voorraadbeheer samenkomen

Ieder seizoen zijn er nieuwe producten die je moet invoeren in je kassasysteem en toe moet voegen aan je webshop.  Door gebruik te maken van StoreContrl® cloud kan dit eenvoudiger. Ga aan de slag met het importeren van de producten of maak gebruik van de EDI module en deel je gegevens met je leverancier voor het beste resultaat.

StoreContrl® Cloud

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom is StoreContrl® cloud gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, StoreContrl® cloud is er helemaal klaar voor.

StoreContrl® cloud bevat uitgebreide functies om een keten aan te sturen, van interfiliaal verkeer tot en met orderverdeling van de online webshop. 

  • Kassasysteem modebranche
  • kassasysteem schoenenbranche
  • Kassasysteem lingerie
  • Kassasysteem Sportbranche
  • kassasysteem kledingwinkel

Retail Kassasystem voor de mode!

Bij KassaCompany begrijpen we dat een efficiënt en betrouwbaar kassasysteem essentieel is voor elke winkel, vooral in de detailhandel van kleding. Ons kassasysteem is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van retailers in de kledingindustrie en biedt een scala aan krachtige functies om uw verkoopproces te stroomlijnen en uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Met ons kassasysteem kunt u gemakkelijk producten toevoegen en beheren, voorraadniveaus bijhouden, prijzen en kortingen instellen, en moeiteloos transacties voltooien. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat uw medewerkers snel kunnen leren en efficiënt kunnen werken, waardoor de wachttijden voor klanten worden verminderd en de algehele klanttevredenheid wordt verhoogd.

Ons kassasysteem biedt ook uitgebreide rapportagemogelijkheden, zodat u nauwkeurig inzicht krijgt in uw verkoopprestaties, populaire producten, winstmarges en andere belangrijke statistieken. Met deze waardevolle gegevens kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen en uw bedrijfsstrategieën optimaliseren om uw winstgevendheid te vergroten.

Daarnaast integreren we naadloos met verschillende betalingsgateways, waaronder contant geld, creditcards en mobiele betalingssystemen. Dit stelt u in staat om meerdere betaalopties aan te bieden aan uw klanten, waardoor hun winkelervaring wordt verbeterd en de kans op verkoop wordt vergroot.

Ons kassasysteem voor retail kleding is ook schaalbaar, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de grootte en behoeften van uw bedrijf. Of u nu een kleine boetiek runt of een groot kledingwinkelketen beheert, wij hebben de flexibiliteit om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Ten slotte bieden we uitstekende ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit ons kassasysteem haalt. Ons toegewijde team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en u te begeleiden bij het optimaliseren van uw winkelbeheerprocessen.

Kies voor ons retail kledingkassasysteem en ervaar de voordelen van een geavanceerd, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem dat uw winkel naar nieuwe hoogten zal brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een demo van ons kassasysteem op maat van uw behoeften.

KASSASYSTEEM KLEDINGWINKEL?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar