Een efficiënt en betrouwbaar kassasysteem is essentieel voor het succes van uw onderneming in Utrecht. 

Of u nu een café, restaurant, kledingwinkel of een ander bedrijf runt, ons kassasysteem is speciaal ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ons kassasysteem biedt een breed scala aan functies en voordelen die uw bedrijfsvoering soepeler en effectiever maken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waarvan u kunt profiteren:

Eenvoudig te gebruiken

Ons intuïtieve en gebruiksvriendelijke kassasysteem zorgt ervoor dat uw personeel snel aan de slag kan zonder uitgebreide training.

Flexibiliteit

Of u nu een vast verkooppunt heeft of mobiel wilt zijn, ons kassasysteem past zich aan uw specifieke situatie aan. Het werkt op desktops, tablets en zelfs smartphones.

Voorraadbeheer

Houd uw voorraadniveaus bij, ontvang meldingen wanneer items bijna uitverkocht zijn en genereer automatisch bestellingen om ervoor te zorgen dat u nooit zonder producten komt te zitten.

Betalingsmogelijkheden

Accepteer verschillende betaalmethoden, zoals contant geld, pinpassen, creditcards en digitale portemonnees, om uw klanten gemak en flexibiliteit te bieden.

Rapportage en analyses

Krijg inzicht in uw verkoopcijfers, populaire items, drukke periodes en andere belangrijke statistieken om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Klantbeheer

Beheer uw klantgegevens, beloningsprogramma's en loyaliteitsprogramma's om de betrokkenheid en retentie van uw klanten te vergroten.

Bij KassaCompany staat service voorop. We bieden uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het maximale uit ons kassasysteem haalt. Bovendien zorgen regelmatige software-updates ervoor dat u altijd profiteert van de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbaar kassasysteem in de omgeving Utrecht dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe KassaCompany uw bedrijf kan verbeteren!

Voor iedere onderneming de juiste oplossing

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom hebben wij kassasystemen die zijn gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, wij zijn er helemaal klaar voor.  

StoreContrl® Cloud

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom is StoreContrl® cloud gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, StoreContrl® cloud is er helemaal klaar voor.

StoreContrl® cloud bevat uitgebreide functies om een keten aan te sturen, van interfiliaal verkeer tot en met orderverdeling van de online webshop. 

  • Kassasysteem modebranche
  • kassasysteem schoenenbranche
  • Kassasysteem lingerie
  • Kassasysteem Sportbranche

KASSASYSTEEM OMGEVING UTRECHT

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar