Kassa leverancier, Kassasysteem en Kassasoftware omgeving Amsterdam

Bent u op zoek naar een Kassa leverancier, Kassasysteem of Kassasoftware in de omgeving Amsterdam? Dan is KassaCompany uw juiste partner. Wij leveren onze kassasystemen, kassasoftware en pin automaten in Amsterdam en omgeving. Wij hebben een kassa oplossing voor verschillende branches. 

Voor de mode, sport en retail hebben we StoreContrl® cloud. Met StoreContrl® cloud is het mogelijk om zelf gemakkelijk artikelen toe te voegen of maak gebruik van een EDI koppeling met uw leverancier zodat u automatisch uw artikelbestanden importeert in uw kassasysteem.  StoreContl® cloud  ondersteunt verschillende webshop koppelingen zodat de voorraad van de webshop automatisch wordt verwerkt.  In alle segmenten bieden wij uw passende software op het hoogste niveau.

Zoekt u een kassasysteem waarbij afrekenen op groep niveau voldoende is kunt u kiezen voor de POS-Contrl software. Dit is een goedkoop kassasysteem zonder abonnement.    

Vraag een demo aan of bel ons voor informatie.

KASSASYTEEM CONFIGURATOR

Laat ons ervaren team het werk voor u doen, vul onderstaande kassasysteem configurator in  en wij sturen u een vrijblijvend voorstel

KASSASYSTEEM OMGEVING 
AMSTERDAM?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar