Kassasysteem en kassasoftware omgeving Amsterdam

Voor de mode, sport en retail hebben we StoreContrl® cloud. Met StoreContrl® cloud is het mogelijk om zelf gemakkelijk artikelen toe te voegen of maak gebruik van een EDI koppeling met uw leverancier zodat u automatisch uw artikelbestanden importeert in uw kassasysteem.  StoreContl® cloud  ondersteunt verschillende webshop koppelingen zodat de voorraad van de webshop automatisch wordt verwerkt.  In alle segmenten bieden wij uw passende software op het hoogste niveau.

Zoekt u een kassasysteem waarbij afrekenen op groep niveau voldoende is kunt u kiezen voor de ExtendaGO software. Dit is een goedkoop kassasysteem zonder abonnement.    

Vraag een demo aan of bel ons voor informatie.

KASSASYTEEM CONFIGURATOR

Laat ons ervaren team het werk voor u doen, vul onderstaande kassasysteem configurator in  en wij sturen u een vrijblijvend voorstel

Een efficiënt en betrouwbaar kassasysteem is essentieel voor het succes van uw onderneming in Amsterdam

Of u nu een koffiezaak, kledingwinkel, of een ander bedrijf runt, onze kassasystemen zijn speciaal ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons kassasysteem biedt een breed scala aan functies en voordelen die uw bedrijfsvoering soepeler en effectiever maken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waarvan u kunt profiteren:

Eenvoudig te gebruiken 

Ons intuïtieve en gebruiksvriendelijke kassasysteem zorgt ervoor dat uw personeel snel aan de slag kan zonder uitgebreide training. 

Flexibiliteit 

Of u nu een vast verkooppunt heeft of mobiel wilt zijn, ons kassasysteem past zich aan uw specifieke situatie aan. Het werkt op desktops, tablets en zelfs smartphones. 

Voorraadbeheer 

Houd uw voorraadniveaus bij, ontvang meldingen wanneer items bijna uitverkocht zijn en genereer automatisch bestellingen om ervoor te zorgen dat u nooit zonder producten komt te zitten.

Betalingsmogelijkheden 

Accepteer verschillende betaalmethoden, zoals contant geld, pinpassen, creditcards en digitale portemonnees, om uw klanten gemak en flexibiliteit te bieden.

Rapportage en analyses 

Krijg inzicht in uw verkoopcijfers, populaire items, drukke periodes en andere belangrijke statistieken om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Klantbeheer Beheer 

uw klantgegevens, beloningsprogramma's en loyaliteitsprogramma's om de betrokkenheid en retentie van uw klanten te vergroten.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbaar kassasysteem in de omgeving van Amsterdam dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe KassaCompany uw bedrijf kan verbeteren! 

KASSASYSTEEM OMGEVING 
AMSTERDAM?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar