Kassasysteem voor Kringloopwinkels Vereenvoudig uw Verkoop- en Inventarisbeheer

Kassasysteem voor Kringloopwinkels 

StoreContrl is hét kassa softwarepakket dat in combinatie met de bijpassende kassa hardware ingezet kan worden als kassasysteem voor kringlooporganisaties . Met meer dan 8000 gebruikers in Nederland is StoreContrl één van de koplopers. Het StoreContrl kassasysteem is mede door zijn eenvoud in gebruik geschikt als kassasysteem voor kringloopwinkels. Met meer dan 18 jaar ervaring kan de gebruiker erop vertrouwen dat StoreContrl een betrouwbaar kassasysteem is voor uw organisatie.

Werkwijze

  • goederen komen binnen en worden gesorteerd, voorzien van een (barcode) sticker met prijs 
  • indien gewenst geeft u de voorraad van de binnenkomende goeden in
  • indien u werkt met een barcode sticker die door het kassasysteem gegenereerd kan worden  kunt u deze eenvoudig scannen aan de kassa om het artikel af te kunnen rekenen, het is ook mogelijk om op basis van omzetgroepen af te rekenen. 

Kringloopwinkels die met ons kassasysteem werken

Wilt u een kassasysteem voor een kringloopwinkel kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kassasysteem voor een kringloopwinkel ? Neem dan vrijblijvend contact op om de opties te bespreken. Onze specialisten staan namelijk voor u klaar om de beste oplossingen op maat te maken die aansluiten bij uw wensen. 

Bij onze kassasysteemoplossing begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van kringloopwinkels. Of u nu een kleine lokale winkel of een grotere keten beheert, ons kassasysteem biedt u de tools die u nodig hebt om uw winkel soepel te laten draaien en uw klanten tevreden te stellen.

Efficiëntie is van cruciaal belang in een kringloopwinkel, waar u dagelijks te maken hebt met een breed scala aan producten en een constant veranderende voorraad. Ons kassasysteem is speciaal ontworpen om u te helpen bij het stroomlijnen van uw verkoopprocessen, het beheren van inventaris en het verbeteren van de algehele winkelervaring.

Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u snel en nauwkeurig producten scannen, prijzen toewijzen en betalingen verwerken. U kunt eenvoudig nieuwe producten toevoegen aan uw inventaris en de voorraadniveaus bijhouden, zodat u altijd op de hoogte bent van welke items beschikbaar zijn. Ons systeem biedt ook uitgebreide rapportagemogelijkheden, waarmee u inzicht krijgt in uw verkopen, winstmarges en populaire producten.

Een van de unieke kenmerken van ons kassasysteem voor kringloopwinkels is de mogelijkheid om gedetailleerde informatie over producten vast te leggen. Hierdoor kunt u belangrijke details zoals de staat van het item, merk, afmetingen en andere relevante informatie registreren. Dit helpt u niet alleen bij het juist prijzen van de items, maar maakt het ook gemakkelijker voor uw klanten om te zoeken naar specifieke producten die ze nodig hebben.

Bovendien biedt ons kassasysteem geïntegreerde klantenbeheertools, waarmee u klantinformatie kunt vastleggen en bijhouden. Dit stelt u in staat om loyaliteitsprogramma's te implementeren, gepersonaliseerde aanbiedingen te doen en uw klanten te belonen voor hun herhaalde aankopen. Tevreden klanten komen terug, en ons systeem helpt u bij het opbouwen van sterke en langdurige relaties met uw klantenbestand.

Of u nu net begint met uw kringloopwinkel of uw bestaande kassasysteem wilt upgraden, ons kassasysteem voor kringloopwinkels is de ideale oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw winkel naar een hoger niveau te tillen en uw bedrijf te laten groeien.

Kassasysteem kringloopwinkel

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar